1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 1500TL İÇİN 18 AY HAPİS YATACAK
1500TL İÇİN 18 AY HAPİS  YATACAK

1500TL İÇİN 18 AY HAPİS YATACAK

1500TL için 18 ay hapis yatacak.

A+A-

Dağyolu Lahmacun ve Kebap isimli restorana girerek içerde bulunan paraların çalınması ile ilgili mahkum edilen Hakan İbrahim Gök’ün ardından, yargılanması süren suç ortağı Süleyman Yılkar da 18 ay hapse mahkum edildi

Evrim KAMALI

Minareliköy’de faaliyet gösteren “Dağyolu Lahmacun ve Kebap”  isimli restorana 18 Ağustos 2014 tarihinde girerek içerde bulunan paraların çalınması ile ilgili olarak Hakan İbrahim Gök’ün ardından yargılanması süren Süleyman Yılkar da suçlu bulunarak mahkûm edildi.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi heyeti Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’ın sanık aleyhine oybirliği ile vermiş olduğu kararı Yargıç Alev Ulunay okudu. Ulunay, sanık Süleyman Yılkar’ın  18 Ağustos 2014 tarihinde Minareliköy’de faaliyet gösteren “Dağyolu Lahmacun ve Kebap”  isimli restoranın penceresinin sinek telini Hakan İbrahim Gök ile birlikte  keserek içeri girdiklerini ve yazar kasa ile tips kutusu içerisindeki bin 500 TL parayı çaldıklarını söyledi. Sanığın suçunu ilk etapta kabul etmemesinden ötürü suçunu kabul eden Hakan İbrahim Gök’ün Şubat ayında yargılandığını ve 18 ay hapis cezası ile cezalandırıldığını, sanık Yılkar’ın ise davasının ayrıldığını ve yargılanmasına başlandığını belirtti. Yargıç Ulunay sanığın yargılanma sürecinde yeniden durum değerlendirmesi yaparak suçunu kabul ettiğini bu nedenle lehine olan hususları lehine aleyhine olan hususları aleyhine değerlendirdiklerini belirterek sanığı suçlu bulduklarını açıkladı. Yargıç Alev Ulunay aynı meselede suçlu bulup mahkûm ettikleri Hakan İbrahim Gök gibi sanık Süleyman Yılkar’ı da 18 ay hapis cezası ile cezalandırmayı uygun bulduklarını açıkladı.

Mahkemenin ardından fotoğrafını çekmeye çalışan gazetecilere sataşan Yılkar oturduğu yerden fotoğraf çekmeye çalışan Kıbrıs Gazetesi muhabiri Elmas Tokay’a da oturmasını fırsat bilerek tekme attı.

Halkın Sesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.