1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-


KOÇ
Finansal konular yine gündeminizde olacak. Yalnız kazançlarınız finansal kaynaklarınız ile ilgili zevkinize, keyfinize fazlaca düşkünce harcamalar gündeme gelebilir. Bir şeyleri ede etmeye yönelik ısrarcı ve inatçı bir tavır içinde olabilirsiniz. Ya hep ya hiç mantığında hareket etmek sizleri zor duruma sokabilir. Birlikte olduğunuz biri var ise onun için harcamalar yapabilirsiniz.
BOĞA
Özel hayatınız ve zevkleriniz gündemde olacak. Yalnız olanlar işin içinde daha çok tensel paylaşımların ön planda olabileceği birliktelikler kurulabilir. Cinsel anlamda daha aktif, güçlü tutkulu duygular içinde olabilirsiniz. İstekleriniz, hedefleriniz konusunda inatçı ve ısrarcı bir tavır takınabilirsiniz. İlişkilerde kıskançlık, bireysel isteklerinizde ya hep ya hiç tarzı bir tavır takınabilirsiniz.
İKİZLER
Özel hayatınızda yaşanması muhtemel krizlere karşı dikkatli olmakta fayda var. Şartları ve koşulları çok fazla zorlamamakta yarar var. Gizli ilişkiler gündeme gelebilir, özel hayatınızda gizlilik içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Yalnız olanlar özelikle platonik ilişkilere çekilebilirler bu aralar.
YENGEÇ
Sosyal çevre arkadaşlık ilişkilerinde aşırı korumacı ve sahiplenici bir yapı içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde uzlaşmacı olmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Özellikle bu aralar bayanlarla ilişkiler ön plana çıkabilir, sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Dostlarınız yardıma her an hazır olacaklar.
ASLAN
İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda aşırı inatçı, ya hep ya hiç mantığından uzak durmakta fayda olacağına işaret etmekte. İş ile ilgili daha hırslı ve kendinizi ortaya koymaya çalışacağınız bir hafta olacak sizler için. Oldukça çözüm odaklı, iş bitirici olabilecek, işinizle ilgili konularda güçlü kişilerden önemli tavsiyeler alabilecek, iş konusunda size avantaj sağlayacak sözleşme ve anlaşmalar yapabilirsiniz.
BAŞAK
Seyahatler, yabancılarla ilişkiler, medya, satış, pazarlama, ticaretle ve hukukla ilgili konularda dikkatli adım atılması gerektiğini, zaman zaman gecikme, aksaklıklarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Bu konularla ilgili sabırsız, aşırı inatçı tavırlardan kaçınmak faydalı olacaktır. Hayatınızı değiştirecek bir seminere, konuşmaya katılabilir veya eğitime başlayabilirsiniz.
TERAZİ
Finansal konular, ortaklaşa kazanımlar, miras, ödemeler, borçlar, alacak-verecek konuları, krediler, burslar..vb konularla ilgili çözüme kavuşacak ama stres yaratacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aşırı inatçı, sert, yıkıcı olmak yerine yapıcı adım atmanız bu hafta önem kazanacaktır. Aşırı hırs zarar verebilir.
AKREP
İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgi konular ön planda olacak. Bu konularla ilgili aşırı inatçı, dediğim dedik, ya hep ya hiç mantığında hareket etmek zarar verebilir, daha uzlaşması ve desteklere açık durmakta yarar var. Yine yalnız olanlar bu hafta aşktan yana şanslı sayılabilecek bir süreç, özellikle bu konu ile ilgili iletişim trafiğiniz artmaya başlayabilir.
YAY
İş ve çalışma ortamınızla ilgili konularda çok daha enerji ve efor sarf edeceğinize işaret etmekte. Birlikte çalıştığınız kişiler ile inatçı davranışlar, haklı olup olmama mücadelesi ilişkilere zarar verebilir dikkatli olmakta fayda var. Bu hafta özellikle free çalışanlar veya kendi işini yapanlar, serbest çalışanlar yeni kazanç sağlayacak projeler ile karşılaşabilirler.
OĞLAK
Aşk ve çocuklarla ilgili konularda agresyon, efor ve mücadele daha çok ön planda olabilir. İnatçı, aksi, aşırı sahiplenici tavırlar zarar verebilir. Libidonuz her zamankinden yüksek olabilir. Özel hayatınıza ilişkin bir şeyleri değiştirmek, yeniden düzenlemek için uygun bir süreç olacaktır.
KOVA
Ev, yuva, aile ile ilgili konularda daha çok mücadele, efor, agresyon meydana gelebilir. Şartları ve koşulları çok fazla zorlamamakta yarar var, eviniz için tamirat, onarım, bakım, taşınma, yer değiştirme için oldukça uygun bir hafta olacak sizler için. Geleceğe yönelik projelerinizi bu hafta şekillendirmeye başlayabilirsiniz.
BALIK
Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla gergin iletişimden sakınmanızda fayda var. Sözleriniz ile dikkat çekeceğiniz bu hafta ani, sert, inatçı sözlerle eleştri oklarını üzerinize çekebilirsiniz. Uyumlu ve barışçıl bir yaklaşım size kazanç sağlayacaktır. Yine bu hafta hızlı bir kararla eğitime başlayabilirsiniz ki bu yabancı dil eğitimi olabilir, seminerlere, sunumlara katılabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.