1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Kendinizi yenik hissetmeyin, özellikle parasal kaygılarınızın çözümü hiç ummadığınız bir şekilde olabilir. Biraz da sizin evhamınızdan kaynaklı olduğunu görmelisiniz! 
 
BOĞA: Konuşmalarınız ve davranışlarınızla çevrenize örnek oluyorsunuz. Yaşanabilecek bazı aksiliklerde bile kriz yönetiminde oldukça başarılı olacaksınız. Bu kadar emeğin karşılığını istiyor olmanız tabii ki fazla değil. 
 
İKİZLER Elde ettiklerinizin kıymetini anladığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Aklınızdakileri gerçekleştirmek için sadece sizin emeğiniz değil size yardımcı olabilecek başka kişilere de ihtiyaç duyabilirsiniz. 

YENGEÇ: Detaylarla uğraşarak asıl sorumluluklarınızdan uzaklaştığınızın farkında mısınız? Yapmanız gerekenleri bir bir gözden geçirmenizde fayda var. Kimseyle paylaşmadığınız düşünceleriniz var. Öncelikle kesin kararlara bağlayıp, sonrasında yakınlarınızla paylaşmayı tercih edebilirsiniz. 
 
ASLAN: Şansla zamanlama kesiştiği zaman kusursuz ortaya çıkar! Girişimleriniz, kurduğunuz bağlantılarla kariyerinize yatırım yapıyorsunuz. Bugünlerde aldığınız kararlarla adınızdan söz ettirebilirsiniz.  
  
BAŞAK: Geçmişte bıraktığınızı düşündüğünüz bazı konular tekrar gündeminizi gelebilir. Kısa sürede üzerinizdeki şaşkınlığı atarak içinde bulunduğunuz durumdan çıkmak isteyebilirsiniz. Eleştirileriniz bazen tam yerini bulurken, bazen yakınlarınızın kırılmasına sebep olabilir. 

TERAZİ: Artık bazı konuları geride bırakma zamanı geldi. Kendinize yeni bir yol haritası çizmelisiniz. Gerek işiniz gerekse gündelik yaşamınızda hayatınızı kolaylaştıracak yöntemleri belirmelisiniz. 

AKREP: Son günlerde yoğun temponuzdan sonra iş hayatınızdaki yavaşlama sizi kendinize getirecek. Üzerinizdeki iş yükü azaldıkça kendinize ve sevdiklerinize ayırdığınız vakit çoğalıyor. Gelecek planlarınızı destekleyerek, iş yerinizde bölüm değişikliği ya da terfi elde edebilirsiniz. 
 
YAY: Kendinizi güçlü hissettiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kendinizden emin, kararlı bir şekilde hareket edebilirsiniz. Baskıya gelemeyen bir kişiliğiniz olduğu için bu dönemde farklı sektörler sizin için revaşta olabilir. 

OĞLAK: Hiç beklemediğiniz anda meydana gelen olumsuzluklar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Bugünlerde daha fazla araştırma yapabilirsiniz. Hız kazanacağınız bir süreç olacaktır. Çevrenizdeki herkese eşit yaklaşmak istiyorsunuz. 

KOVA: Şaşırmaya hazır mısınız? Haftanın ilk iş günü Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay size sürprizler sunabilir. Kazançlarınızda artış olabileceği gibi, hava da kalan sorunları da çözme fırsatı da bulabilirsiniz. 

BALIK: Çevrenizde yaşanılanları etkisinde çok kalıyorsunuz. Sizinle alakası olmasa bile kişileştirmeyi bırakmalısınız. Bireysel çalışmalardan ziyade ekip çalışmalarında kendinizi daha çok ortaya koyabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.