1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün gelecek niyetlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Aynı çevredeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızdaki desteklerle yeni temeller atabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde ilerleme sağlamak için çaba gösterebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha belirsiz koşullar söz konusu.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gün içinde göz önünde olmaktan keyif alacaksınız. İş ortamında kendine güveniniz yüksek. Üstlerinizle iletişiminizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bürokratik konular daha rahat aşılabilir. Akşam için arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün işlerinize farklı bir bakış açısı katabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte kısa yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha fazla müdahil olabilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün sizi strese sokan olaylar gündeme gelebilir. Ortaklı konularda dikkat etmeniz gereken parasal süreçler olabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Akşam saatlerini iş arkadaşlarınızla birlikte geçirebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün eşinizle ilgili konularda daha yapıcı olacaksınız. Yaşanan olaylara geniş açıdan bakabilirsiniz. Ortaklarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda endişeler yaşayabilirsiniz. Finansal konularda yapılanma içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde yatırımlarınızla ilgili başkalarının fikrini alabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çalışma hayatınızdaki gelişmeler sizi sorumluluk altına sokabilir. Kendinizi daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iyi organize olmanız gereken girişimlerde bulunmalısınız. Gün içinde sağlığınıza özen gösterin. Akşam saatlerinde eşinizle ilgili koşullar ön plana çıkabilir. Dengeyi sağlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün keyif aldığınız uğraşlar içinde olabilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konularda araştırmalar yapmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınızda bu yönde olabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda sizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde sağlıkla ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün aile büyükleriyle bir araya gelebilirsiniz. Toprak ve emlak konuları gündeme gelebilir. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Güvenlik konusuna dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Akşam saatlerinde hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Akıcı koşullar söz konusu. Bazı konularda daha rahat risk alabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Yakın çevrenizde fikirlerinizden yararlanmak isteyen kişiler olabilir. Kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Ticari konular ön plana çıkabilir. Kardeşlerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün yeteneklerinizle ilgili konularda daha başarılı olabilirsiniz. Parasal konularda kafanızı yoracağınız bir gündesiniz. Bütçe düzenlemesi yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda destek alabilirsiniz. Bu durum sizi ileriye taşıyacaktır. Akşam enerjisiniz yüksek olabilir. Dışarıda sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gün içinde hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Önem verdiğiniz konular üzerinde bir çaba içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken durumlar olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bazı konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrolünüz dışında olaylar gelişebilir. Bugün kendi iç dünyanızı daha iyi anlamaya çalışın. Akşam saatlerinde daha fazla kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sabırlı olmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.