1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Aşk hayatınız güzel bir dönemden geçiyor. Gönlü boş olanlar hayatlarının aşkını bulabilirler. İlişkisi olanlar ise çok önemli kararlar alabilirler. Sevgilinizle aranızda büyük bir yakınlaşma olabilir. İş hayatınızda çalışmalarınızın meyvesini alacağınız bir dönem. Çalışmalarınızın hızlanacağı ve biraz daha yoğunlaşacağı bu dönem başarılarınıza bir yenisini ekleyebilirsiniz.

BOĞA: Bilinçli bir şekilde hedeflerinizi takip ettiğinizde başarı oranınızın bir hayli fazla oluşu sizi de şaşırtabilir. Sizi şaşırtacak bir haber alma ihtimaliniz oldukça güçlü. Bunu saklı tutmayıp, tartışmaya açmalısınız. Önemli bir eğlenceye bulunabilirsiniz. Sevdiğinizi ihmal etmeyin!

İKİZLER: Şansınızın desteği ile olaylar lehinize gelişmeye devam edecektir. Yalnız kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız. Başarılarınızın keyfini çıkartabilirsiniz. Bunun yanında aşk hayatınızda gözle görülür bir hareketlenme olacaktır.

YENGEÇ: Bugün size her şey sıradan ve son derece tatsız gelebilir. Siz de takıntı haline gelmiş fikirlerden, eskimiş ve size engel olan duygusal ilişkilerden kurtulabilir, hepsinin üzerine bir sünger çekebilirsiniz. Harekete geçmekte geç kaldığınız işler için hemen davranmazsanız pişman olabilirsiniz.

ASLAN: Karşı cins ilişkilerinizde anlaşmazlık veya kavgalar yaşayabilirsiniz. Bu belki küçük bir sebepten kaynaklanabilir. Siz bir erkekseniz çok hareketli ve çevrede dikkat çekici bir dönem yaşayabilir ve içinde olduğunuz bir toplumun yıldızı olabilirsiniz. Size gelen bir teklifi reddetmeniz olasıdır.

BAŞAK: Çevrenizde gelişen tatsız olaylar sizi de etkileyecektir. Hatta olayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz. Yakınlarınız ile ilgili olacak bu sorunlar bir dönem devam edecek. Fakat sonucunda olayları yaşça büyük birisinin halletmesi ile rahatlayacaksınız.

TERAZİ: Yaşamınızla ilgili endişeler azalıyor uzaklaşıyor ve rahatlıyorsunuz. Öğrendiklerinizin ve eğitiminizin size yarar sağladığını göreceksiniz. Genelde şansınızın iyi olduğu bir dönemdesiniz. Bir beklentiniz fazla zorlanmadan kendiliğinden gerçekleşecektir.

AKREP: Aşk ve sevgi konularında bugün oldukça verimli geçecek. Bunların yanında özellikle de aile fertlerine karşı düşüncesiz ve kızgın davranışlarda bulunabilirsiniz. Sinirli ve saldırgan hareketler sergileyebilirsiniz. Özellikle de kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak ve ilişkilerinizi bu düzeyde davam ettireceksiniz.

YAY: Bugün sorumluluk alabilirsiniz, toprakla ilgili konularda veya ev ve arsa işlerinde başarılı olabilirsiniz. Bu konularla uğraşmak sizi rahatlatabilir. Birden fazla konuyla ilgileniyorsanız bu dönemde birisi öncelik kazanacak ve konunun üstüne disiplinle eğilerek başarı sağlayacaksınız.

OĞLAK: Sosyal yöndeki hırslarınız öne çıkacaktır. Bu hırslarınızı kontrol etmenizde yarar var. Çünkü elinizdeki kozları kullanabilir ya da yanlış bir zamanlama ile gereksiz yere riske girebilirsiniz. Bu tür aksaklıklardan dolayı canınızın sıkılmasını istemiyorsanız daha temkinli olmanızda yarar var.

KOVA: Hareketliliğiniz ve faaliyetleriniz durağan. Aldığınız bazı başarıların keyfine varmak isteyeceksiniz ancak bu başarıyı kutlayacak arkadaşlarınızı çevrenizde bulamayacaksınız. Kendinizi bırakmayın ve bu durgun dönemden çıkmaya çalışın.

BALIK: Sevindirici bir buluşma olurken, yeni fikirler ve planlar öne çıkacaktır, her şeyi yeniden yapılandırmak isteyeceksiniz. Bir seyahati düşünebilirsiniz. Bazılarınız mutlu beraberlikler kurabilirsiniz fakat bunlar geçici olacaktır avantajınız bulunduğunuz durumu hemen kavramak olacaktır. Şans oyunlarından küçük de olsa kazanç sağlayabilirsiniz. Çevrenizde sizi pohpohlayan kimseler olabilir bunlara fazla önem vermemeye çalışın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.