1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gerçekçi anlayışınızı gösterin. Kararlı, tutarlı hatta gerekirse inatçı ve vurdumduymaz görünün. Bir olayın gerçekleşebileceğine inanıyorsanız, sizi tedirgin etmelerine izin vermemelisiniz. Mesafeli durun. Ayağınızı sağlam basarak azimle, güvenle ilerleyin ve sebat ile karlı işlere girebileceğinizi varolan değerlerin yükseleceğine inanın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Meselelere şimdiye kadar soğukkanlı ve temkinli bir şekilde yaklaşıp, olayları gerçekçi bir açıdan değerlendirmeyi sürdürdünüz. Bu arada, hayata karşı bundan sonraki tutumunuz konusunda kesin bir karara varmış olabilirsiniz ama bu konuda fazla inatçı olmayın. Bazen hayata karşı biraz eğilip bükülmek bizim için daha iyi sonuçlar yaratır.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Tecrübelerinizi ve yapabileceklerinizi ispatlayın. Tecrübe sahibi olduğunuzu ve hiç bir sınavdan kaçmayacağınızı gösterin. Hayata güven ve neşeyle yaklaşın. Bu, büyük bir hamle yapmanız için size şans tanıyacaktır. Ancak herşeyi bildiğinizi iddia etmediğinizi ve öğrenmeye hevesli olduğunuzu açıkça gösterin.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yaratıcı gücünüzü, girişimciliğinizi ve canlılığınızı ortaya koyun. Niyetlerinize içtenlikle yaklaşın. Neşeli ve kaygısız görünün. Hedefiniz her ne ise buna ulaşacaksınız. Şükran duyduğunuzu ve tatmin olduğunuzu gösterdiğiniz ve çevrenizdeki insanlara olumlu bir yaklaşımlarda bulunduğunuz sürece kaybetmeniz söz konusu değil.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Size zor gelse bile, düşüncelerinizi yeniden gözden geçirin. Eski bakış açınızdan arının. Artık harekete geçmenin zamanı geldi. Dışarıdan, karşı kıyıdan kendinize baktığınızda, herşeyin daha net bir biçim aldığını görecek, yavaş yavaş anlamaya başlayacaksınız. Aslında ulaşmak istediklerinizin sadece bir adım uzağınızda olduğunu göreceksiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çevrenizdeki insanlara daha açık ve sevecen olun. Sizi çok sevindirecek bir karşılaşma sizi barışa, aşka veya flörte, çok sevimli bir insan topluluğunu ya da bir iş arkadaşı çevresine götürebilir. İnsanlara sevgi, itimat ve anlayış dağıtın. Pişman olmayacaksınız!

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Durumunuzu gayet net ve gerçekçi değerlendirebildiğinizi, tutarlı, güvenilir olduğunuzu; hızlı bir başarı değil, uzun dönemli gelişmeleri ve hedefleri tercih ettiğinizi gösterdiniz. Pratik bir zekaya sahip olduğunuzu, ekip çalışmalarına önem verdiğinizi değişikliklere açık olduğunuzu çevrenize gösterdikçe daima kazanan taraf olacağınızı aklınızdan çıkarmayın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Şimdiden bütün kalbinizle sevinebileceğiniz son derece güzel bir dönem önünüzde! Uzun zamandır arzu ettiğiniz ama gerçekleştiremediğiniz bir şeyi yaparak, bu güzel dönemi başlatabilirsiniz. Rahatlayın ve bu zamanın tadını doya doya çıkarın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Son dönemde vereceğiniz önemli bir kararın size yeni bir tecrübe alanına hatta yaşam dönemine götürecek bir yol açacağının farkına varın. Bundan kaçmayın. Bu engeli kolaylıkla atlatıp, sizi madden ve manen zenginleştirecek yeni deneyimlerla dolu engin bir dünyaya adım atacaksınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kaderinizi dimdik göğüslemeye hazır olduğunuz hareketlerinizden ortaya çıkmalı. Gereksiz düşüncelerle kendinizi başka yönlere çekmeye çalışmamalısınız. Adım adım yolunuza devam edin. Sizi özgürlüğe götürecek olan en önemli adımı atmak üzere olduğunuzu unutmayın. Kendinizi kurtulmuş ve sanki yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Aşkta şansınız yerinde bu günlerde. Karşı tarafı etkilemek istiyorsanız biraz daha atak olmalısınız. Etkileyici konuşma tarzınızı kullanın. Hayatın keyifli yönlerini görmek ve yaşamak her zamankinden daha kolay olabilir. Sorunları bir günlük görmezden gelin, hayatın tadını çıkarın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Şimdiye kadar olaylara kendi bakış açınızdan baktınız ve isteyince herşeyin olacağı görüşünü savundunuz. İkna yeteneğiniz hiç şüphesiz bu konuda size yardımcı oluyordur. Buna rağmen, biraz fazla ön yargılı olup olmadığınızı bir düşünün. Çok büyük bir fırsatın eşiğindesiniz ve önyargılarınızın bunu kaçırmanıza sebep olmasına izin vermeyin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.