1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Haftaya çok enerjik başlayacaksınız. Alacağını haberler keyfinizi yerine getirecek. Evrak işlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz.

BOĞA: Sevgili Boğalar geçmişte aldığınız kararlardan pişmanlık duyabilirsiniz. Zaman geçmiş olmasına rağmen eski günlere geri dönmek isteyebilirsiniz.

iKiZLER: Bu aralar kafanız oldukça karışık durumda. Ne istediğinize karar vermekte zorlanıyorsunuz. Duygularınız size yanlış yönledirebilir.

YENGEÇ: Alacağınız bazı haberler keyfinizi kaçırsada günün ilerleyen saatleri istediğiniz gibi geçecek. İleriye dönük yatırımlar yapabilirsiniz.

ASLAN: Koşuşturmalı bir gün eçirebilirsiiz. Halletmeniz gereken işler oldukça birikmiş durumda. Daha sonra sorun yaşamamak için işlerinizi ertelemeyin.

BAŞAK: Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. İstediğiniz bu teklif keyfinizi yerine getirecek. Sevgilinizle ufak sorunlarınızı konuşmanız yararınıza olacak.

TERAZİ: Aşk bu aralar aklınızı oldukça karıştırmış durumda. Sevginizi açıkça söylemelisiniz. Ailenizle aranızdaki sorun çözülecek.

AKREP: İnsanlar hakkında çok çabuk karar veriyorsunuz. Ön yargılı olmamaya özen göstermelisiniz. Yoksa ileride pişman olabilirsiniz.

YAY: Uzun bir tatilin ardından yoğun bir hafta size bekliyor. Bir çok işi aynı anda halletmeye çalışabilirsiniz. Sağlık sorunlarınızı ertelemeyin.

OĞLAK: Hayatınızın düzene girdiği bir dönemdesiniz. Aşk ve iş yaşamınız istediğiniz durumda. Ufak sürprizler yapmayı ihmal etmeyin.

KOVA: Maddi konularda size bekleyen kötü sürprizler olabilir. Paniğe kapılmadan çözüm yolları aramalısınız.

BALIK: Yeni bir hafta size bekliyor. Alacağınız güzel haberler morelinizi yükseltecek. Maddi sorunlarınız yakında düzeliyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.