1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Gün boyunca maddi konularla ilgili endişelere kapılabilirsiniz. Ancak karşılaşacağınız sürpriz gelişmeler bir anda içinde bulunduğunuz karamsar havayı dağıtabilir.

BOĞA: Tutulma, sizin evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda oluşacak. Bu tarih civarında ve sonrasında özel hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Bekârsanız bu süreç evlilik için önemli adımları tetikleyebilir.

İKİZLER: Bugün iş arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Projelerinizi bitirmek için fazla enerji harcıyorsunuz. İşlerinizi yavaşlatan engelleri belirleyip onlardan kurtulmaya çalışacaksınız. 

YENGEÇ: Evinizle ilgili bazı ufak tefek işlerinizi halledebilmeniz için de çok ideal bir gün olabilir. Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde hoş olmayan veya tehlikeli durumlarla karşılaşabilirsiniz. 

ASLAN: Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız. Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız. Kalbiniz kırılabilir. Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız. 

BAŞAK: Hafta boyunca işlerinizin yoğunluğu nedeniyle çok yoruldunuz. Haftasonu kısa bir tatil yapıp kendinize zaman ayırmalısınız.

TERAZİ: Fevri davranışlarınızı kontrol etmelisiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız bu durumdan şikayetçi. Sinirinizi onlardan çıkarmamalısınız.

AKREP: İş hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Terfi alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

YAY: Bekar olan Yaylar için yeni aşklar söz konusu. Çevrenizde sizi sürekli izleyen birileri olabilir. Aşk size iyi gelebilir. 

OĞLAK: Bugünlerde geleceğinize yönelik adım atmak istediğiniz konularda hızlı ve etkili kararlar verebilir ve bu kararları rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

KOVA: Bugün, sosyal çevrenizden insanlarla görüşme arzunuz öğleden sonra yüksek olacak. Aile hayatınızda üstlendiğiniz fedakârlıkları bugün organize bir şekilde halledeceksiniz.. 

BALIK: Arkadaşlarınız sayesinde tanışacağınız insanların size yardımı olabilir. Onların sayesinde işleriniz kolaylıkla yoluna girecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.