1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sizi harekete geçiren, canlandıran ve cesaretlendiren kişilere kulak verin. Özellikle eşiniz size bu açıdan destek olacak. Sizinle olaylara aynı pencereden bakan ve aynı safta yer alan kişilerin desteği kıymetli olacak.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün işbitirici tavırların faydasını göreceksiniz. Başlangıçlar ve kalıcı adımlar söz konusu olmasa bile elinizdeki işleri toparlama gücünü kendinizde bulacaksınız. Sizi cesaretlendiren iş arkadaşlarınızın kıymetini bilin.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün yaratıcılığınız üzerinizde. Çabucak aklınıza geliveren çözümler, karşınıza çıkan güzel fırsatlar açısından önemli olacak. Özel ilişkilerinizde cesur davranmak sayesinde isteklerinizi kolaylıkla dile getirme şansı doğacak.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün eviniz ve aileniz için sarf edeceğiniz efor kıymetli olacak. Bazı konularda tek başına inisiyatif almanız, sevdiklerinizle ilgili kararlarda söz sahibi olmanız gerekecek. Bu özgüvenli hallere ihtiyaç duyacaklar.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün normalde söylemeye cesaret edemediğiniz şeyleri dile getirmek, çekindiğiniz bazı konuşmaları yapmak için uygun. Sözlerinizdeki kararlı ifade belli olacak. Ses tonunuzu yükseltmeye gerek kalmadan sesinizi duyurma şansı bu.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün daha önce emek sarf ettiğiniz ancak karşılığını belki de tam olarak alamadığınız bir şey için hakkınızı arama, bunu dile getirme şansı olabilir. Çok sustuğunuz bir konuda haksız konuma düşecek ifadeler kullanmayın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün atak hareketler, özellikle sosyal ortamlarda etkinizi artıracak risk alan ve öne atılan yaklaşımlar size kazanç getirecek. Bazı şeyler için el kaldırıp gönüllü olmak veya bir göreve talip olmak gerekirse sessiz kalmayın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün kendinizle ilgili bir takım şeyleri fark etme ve içinizdeki gücü fark etme şansı doğabilir. Gücün sizin için anlamını düşünün. Aslında üstesinden kolaylıkla geleceğiniz ancak zor diye geciktirdiğiniz şeyler olabilir mi?

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün kalabalıkların etkisi sizi de harekete geçirecek. Çevrenizde yaşam enerjisini ortaya koyan ve canlılığı ile size örnek olan insanlar varsa mutlaka ayak uydurun. Rehavetin ve rahatlığın yerini çaba almalı bugün.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kendinizi yapıp ortaya koyduklarınızla gösterme fırsatı bulacağınız bir gün. Özellikle sabah saatlerinde dikkat çekeceksiniz. Eğer sizin çabanız sayesinde altından kalktığınız bir çalışma varsa ben yaptım demekten çekinmeyin.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Satış, pazarlama içerikli işlerden, farklı fikirlerden görüş alacağınız ortamlardan, rehberlik ve bilgi paylaşımı konulu şeylerden fayda göreceğiniz nitelikte bir gün. Tanımadığınız kişilere kendinizi anlatma şansı bulacaksınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün karşınızdaki kişiden tam olarak beklentinizin ne olduğunu açıkça dile getirmek pek çok mücadele isteyen işin kolaylıkla çözülmesini sağlayacak. Aksi takdirde iyi niyetle gösterilen çabalar amaca hizmet etmeyecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.