1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün iş arkadaşlarınız ile fikir alışverinde bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise çekiciliğiniz öylesine kuvvetli ki uzun zamandır evli ya da bir beraberlik içindeyseniz partnerinizin size olan yaklaşımının olumlu yönde değiştiğini kısa bir süre içinde fark edeceksiniz.

BOĞA: Önemli tecrübeler edineceğiniz bir gün. Kırgın olduğunuz insanlar ile aranız düzelebilir. Maddi açıdan olumlu gelişmeler yaşanacak.

İKİZLER: Bugün kendinizle yüzleşmeli olumlu olumsuz tavır ve davranışlarınızı kabullenerek hareket etmelisiniz. ilenizle olan ilişkilerinizde söylediklerinize ve tavırlarına biraz daha dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ: Özel yaşamınızda ise tartışmalardan uzak durup sakinliğinizi muhafaza edin. Uzun süredir arkadaş olduğunuz bir insanın size karşı beslediği özel duygularını itiraf etmesi ile şaşırabilirsiniz.

ASLAN: Kendinizi daha da tazelenmiş hissediyorsunuz. İş hayatınızda olan gelişmlere gözünüzü korkutmasın. Sonunda işler sizin istediğiniz gibi olacak.

BAŞAK: Düşüncelerinizi belirtirken karşınızdaki insanların kalplerini kırmamaya özen gösterin. İlişkinizdeki sorunlar huzurunuzu kaçırıyor. Sağlığınız için beslenmenize daha çok dikkat etmelisiniz.

TERAZİ: Korkularınız bir kenara bırakmalısınız. Olayları akışına bırakırsanız her şeyin daha iyi olacağını göreceksiniz. Sürpriz haberler neşenizi yerine getirecek.

AKREP: Arkadaşlarınız ile dışarı çıkıp kafanızı dağıtmanız için uygun bir gün. Sırlarınızın ortaya çıkmaması için herkesle özelinizi paylaşmayın. İhmal ettiğiniz arkadaşlarınızı aramalısınız.

YAY: Ön yargılı olmadan olayın iç yüzünü öğrenebilmek adına adil davranın. Bugün yüksek enerjiniz ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

OĞLAK: Aşk hayatınız kafanızı oldukça meşgul ediyor. Affedemediğiniz insanı unutamıyor olabilirsiniz. Biraz daha anlayışlı ve esnek olmalısınız.

KOVA: Oldukça keyifli bir gün geçireceksiniz. Dışarı çıkıp arkadaşlarınız ile vakit geçirmek size iyi gelecek. Para harcarken daha temkinli olmalı, ilerliyen günleri de düşünmelisiniz.

BALIK: Geçmişte yaşanan olumsuzlukları güne taşımamalı size bunları hatırlatacak insanların söylediklerine önem vermeden hareket etmelisiniz. Sevdiğiniz kişinin yaptığı sürpriz ile mutlu olacaksınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.