1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

OÇ: Aşk hayatınızda yaşadığınız olumlu gelişmeler sayesinde kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Hafta sonu için şimdiden plan yapmaya başlamalısınız.

BOĞA: Beklediğiniz haberi almanın rahatlığıyla işlerinize daha çok konsantre olmuş durumdasınız. Aşk yaşamınız renkleniyor. Değişimlere hazır olun. Sevgilinizle paylaşımlarınız artacak.

İKİZLER: Aldığınız teklifler sayesinde başarıya ulaşmanıza çok az kaldı. Biraz daha çalışma ve emekle her istediğinizi elde edebilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda tanışacağınız insanlar size iyi gelebilir.

YENGEÇ: Maddi anlamda kazançlı bir gündesiniz. Kazançlarınızı iyi değerlendirirseniz yatırımlarınız karlı olabilir. Sevgilinize yada ailenize akıl danışmaktan çekinmeyin onlar sizin için daha iyi karar verebilirler.

ASLAN: Karşınızdaki insanın fikirlerine önem vermelisiniz. Sadece sizden ibaret değil hayat bu durumu kabullenmelisiniz. Sorunları halletmeye çalışırsanız sizin için daha iyi olabilir.

BAŞAK: Sevdiklerinize zaman ayırmalısınız. Sizin mutluluğunuza bakıp sevinen çok insan var. Kıymetini bilin. Aileniz veya arkadaşlarınızla kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. İş hayatınız oldukça iyi gidiyor.

TERAZİ: Sağlık sorunları için uğraşabileceğiniz bir gün olabilir. İş hayatınız da yaşadığınız sıkıntıları çevrenizle paylaşmalısınız. Sorunları tek başına halletmeye çalışmayın. Sevgilizin desteği sizin için çok önemli.

AKREP: Yaşadığınız sorunlar devam edebilir ama konuşarak halledebilirsiniz. Alışverişi seviyor olabilirsiniz ama aşırıya kaçmamalısınız. Maddi anlamda sorunlar yaşayabilirsiniz. Önlem almazsanız çözüm bulmakta zorlanabilirsiniz.

YAY: Sağlığınızla ilgili sorunları az da olsa halletmiş olmanız sizi rahatlatıyor. Etrafınızda olup biten olaylara anlam vermeye çalışıyorsunuz. Beklenmedik insanlardan beklenmedik haberler alabilirsiniz.

OĞLAK: Hafta sonunun gelmesiyle beraber kendinizi biraz yorulmuş hissedebilirsiniz. Yorgunluğunuz sevgilinize yansıtmış olmanız biraz huzursuzluğa yol açabilir. Hisleriniz ve duygularınız biraz karışmış olabilir.

KOVA: Ne istediğiniz konusunda yaşadığınız kararsızlıklardan sizde sıkılmış durumdasınız. Ailevi konularda kendinizi biraz geri planda tutuyorsunuz. Olayların içinde yer almanız sizin açınızdan iyi olabilir.

BALIK: Kötü sürprizler canınızı sıkabilir. Yapmak istediklerinizi biriktirmeden yapmalısınız. Sağlık sorunlarına karşı tedbirli olun.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.