1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Geleceğiniz ile ilgili planlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu kararlarınızı verirken, aceleci olmamanızda yarar vardır. Bugün iş yerinizde iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Düşünmeden konuşmamaya, acele cevaplar vermemeye dikkat edilmesinde fayda vardır. Tartışma ortamları olabilir. Kardeşleriniz ile ilgilenebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kendiniz ile kalmak isteyebilirsiniz. Maddi konularınızla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. İşlerinizde iletişim konusunda hareketlilik artabilir. Zihinsel faaliyetleriniz ön plana çıkabilir. Kız kardeşlerinizle güzel paylaşımlar içinde bulunabilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret edebilirsiniz. Ya da kısa seyahatler için plan yapabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte çokça araştırma yapabilirsiniz. Gerekli bağlantılar için, iletişiminizi hızlandırabilirsiniz. Bugün neşeli, sabırsız olabilirsiniz. Düşündüklerinizi yakın çevreniz ile paylaşabilirsiniz. Bu konuda ısrarcı olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşebilir. Etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Maddi konularda planlama yaparken, sezgilerinizi kullanabilirsiniz. Maddi manevi kaynaklar konusunda, bolluk söz konusu olabilir. Geçmiş ile ilgili konuları düşünebilirsiniz. Bu düşünceler sizi duygusallaştırabilir. Yakın aile bireyleriyle bir araya gelebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken duygu ve düşünceleriniz karışabilir. Akışta kalmakta yarar vardır.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün iletişim konusunda, hareketli bir gündesiniz. Düşüncelerinizde sabit olabilirsiniz. Ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Etkili konuşmalarınızla, takip ettiğiniz işleri sonuçlandırabilirsiniz. Bir projeyi, bir olayı yönetebilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Organizasyonlar yapabilirsiniz. Kardeşleriniz ile ilgilenebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yaptığınız işlerde, detayları kaçırmamanız üsteleriniz tarafından takdirle karşılanabilir. İletişiminiz hızlanıyor. Kendinizi net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Eleştirdiğiniz konularda, sert bir tavır sergileyebilirsiniz. Daha yumuşak ifadeler kullanmakta yarar vardır. İlgi alanlarınız hakkında araştırma yapabilirsiniz. Bu konuda kendinizi geliştirebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün çalışma ortamınızda, yakın çevreniz ile iletişim trafiği yaşayabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Kısa yolculuklar planlayabilirsiniz. Entelektüel ortamlarda bulunmaktan keyif alabilirsiniz. Güzellik ve kişisel bakımınızla uğraşmak keyfinizi arttırabilir. Kız kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Uğraştığınız işleriniz gündeminizde olacaktır. Tutkuyla, öz veriyle çalışabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınıza, fazla müdahale edebilirsiniz. Bu çabanız yanlış anlaşılabilir. Israrcı olmamakta fayda vardır. İlgilendiğiniz konularda kişisel gelişim eğitimleri alabilir, seminerlere katılabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olunmalıdır.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Yaptığınız işlerinizde iletişiminiz hızlanıyor. Kendinize olan güveniniz, işlerinize ve konuşmalarınıza yansıyabilir. Bu konuda ikna edici olabilirsiniz. Birçok işinizi bu şekilde halledebilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilerin, fikirlerini kabul etmeyebilirsiniz. Bu konuda yapıcı olmakta fayda vardır. Yurt dışı konuları ile ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kişisel yeteneklerinizi kullanabileceğiniz bir gün. Yaptığınız işlerde kuralcı ve titiz oluşunuz dikkat çekebilir. Uzun süreli projelere başlayabilirsiniz. İş için yurt dışı seyahatine hazırlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde, güven duygusu sizin için önem kazanabilir. İletişim konusunda, biraz içinize kapanmak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İşleriniz ile alakalı yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz. Konferanslara katılabilirsiniz. İletişim konularınız hız kazanmaktadır. Düşüncelerinizi kabul ettirmek için uğraşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar sizi heyecanlandırabilir. İkili ilişkilerinizde, kırıcı olmamaya özen göstermenizde yarar vardır. Sosyal ve kalabalık ortamlarda olmak size iyi gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Seyahatlere çıkma planları yapabilirsiniz. İletişim konularınız daha aktif olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinize odaklanamayabilirsiniz. Gündemin yoğunluğundan sıkılabilirsiniz. Sosyal ortamlara uyum sağlamaya bakın. Paylaşmak size iyi gelecek.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.