1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda istediğiniz ilerleme olmayabilir. Tepkilerinizi kontrol etmenizde fayda var. Tartışmalara açık bir gündesiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. İşleriniz istediğiniz hızda akmayabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılar var ise, ihmal etmeyin. İşte beraber olduğunuz kişilerle çatışmalar olabilir. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Endişelerinize fazla takılmayın.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün üzerinde çalıştığınız işlere yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz zamanlar var. Gün içinde toparlamanız gereken işlere yönelmeniz sizin için daha iyi olabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Ev hayatınızla ilgili konulara yöneleceğiniz bir gündesiniz. Evdeki işlerinizi toparlamak için uygun zamanlar var. Ailevi konularınızla da ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bitmemiş olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Güven eksikliği hissedebilirsiniz. Olası tartışmalara dikkat edin. Kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün gündelik işlerinizi tamamlamak için uygun bir gün olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda işlerinizin ilerlemesi pekte rahat olmayabilir. İletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Yakın çevrenizle ilgili değişikliklerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Ticari konularla ilgili girişimlerde dikkatli olmanızda fayda var. Günü sakin geçirin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün finansal konularınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bütçeleme yapmak isteyeceğiniz zamanlar var. Yenilenme içinde olabilirsiniz. Önemli kakarlar almamaya özen gösterin. Uğraştığınız işlerde aksaklıklar olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Sağlığınızı kontrol ettirmek doğru bir karar olabilir. Kişisel hassasiyetinizin olduğu olaylar ön plana çıkabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gün olmayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde eksik olan kısımları toparlamak için uygun zamandasınız. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabil

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalan konularla yüzleşmeniz gereken zamanlar olabilir. Endişe duyduğunuz olaylar yüzünden kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. Üzerinde uğraştığınız konularda aksilikler çıkabilir. Gündelik işlere yönelmenizde fayda var.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda aksamalar olabilir. İlerleme çokta kolay olmayabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. İş hayatınızda size destek olan kişilerden yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün hedeflerinize ulaşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz. Yine de işler istediğiniz gibi akmayabilir. Gündelik evrak işlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar içindesiniz. Üstlerinizle iletişiminizde dikkatli olmanızda fayda var. Ani tepkiler tartışmalara neden olabilir. Yeni sorumluluklar almak için çokta acele etmeyin.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün olmayabilir. Gün içinde akışta kalmaya özen gösterin. Tartışmalara açık zamanlar var. Öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Düşüncelerinizi paylaşmak için acele etmemenizde fayda var. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizi iyi yönetmeye çalışmak isteyebilirsiniz. Gergin tutumlardan kaynaklı çatışmalar meydana gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgili ani kararlar almamaya özen gösterin. Gün içinde finansal konularda yenilenmeye giderken, yeni fikirlerin peşine kapılmamaya çalışın.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.