1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ: Kendinize güven duyma zamanı. Özel yaşamınızda beraberliğinizi sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmek adına fedakar davranmalı ve sevginiz için mücadele etmelisiniz.

BOĞA: Öfkenize yenildiğiniz takdirde yeni yeni düzelmeye başlayan ilişkilerinizi alt üst edebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda acele kararlar vermemeniz gereken bir gündesiniz ayrıntılara önem verin araştırmacı davranın ve iyice emin olduktan sonra kararlar alın.

İKİZLER: Mücadele edebilirsiniz. Ne istediğini bilmeden ilerleme kaydedilemez. İş ve özel yaşamınızda değiştirebileceğiniz gerçekleri ele alın değerlendirmeler yapın.

YENGEÇ: Özel yaşamınızda, Bugün sürpriz teklifler alabilirsiniz. Hemen cevap vermeden önce düşünmeli araştırmalar yapıp detaylara dikkat ederek hareket etmelisiniz.

ASLAN: Duygularınızı kontrol altına almalı ve geçmişi geçmişte bırakmayı öğrenmelisiniz. Aksi halde şu an devam eden bir ilişki içindeyseniz ilişkiniz derinden sarsılabilir…

BAŞAK: Özellikle de yeni tanıştığınız ya da tanıştırıldığınız insanlara karşı tedbirli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise hem aile bireylerinizin hem de kendi özelinizde keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz...

TERAZİ: Kararlılığınız ve bilginiz doğrultusunda fikirleriniz bugün kabul görecektir. Özel yaşamınız da ise kendinize zaman ayırarak uzun zamandır ertelediğiniz alışveriş kişisel bakım gibi aktivitelerde bulunabilirsiniz.

AKREP: Bırakın duygularınız serbest kalsın ve içinizden geldiği gibi davranın. İş hayatınızda yolunda gitmeyen bir takım gelişmeler söz konusu ise fikrinizi ortaya koyun ve müdahale etmeden beklemede kalın...

YAY: Sizi gerçekten seven dostlarınızla irtibata geçin onlardan alacağınız çıkarsız destek sizleri daha güçlü kılacaktır. Özel yaşamınızda da birlikte olduğunuz insanın her söylediğinin altında farklı bir mana aramayın.

OĞLAK: Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız kendinize olan güveniniz yerinde. Şimdi size düşen harekete geçmek. Bir takım şeyleri arkanızda bırakmak sizi biraz zorlasa da kazanımlarınızın buna değdiğini göreceksiniz.

KOVA: Bugünlerde dikkat etmeniz gereken konu sağlığınız... Sizler ne kadar güçlü bir burcun temsilcileri olsanız da duygusal anlamda yaralandığınızda bedeniniz buna duyarlılık gösterir ve çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Ruhunuzu bedeninizi dinlendirmeyi ihmal etmemelisiniz.

BALIK: Kendinize daha fazla değer verecek planlamalarda bulunacaksınız. İş hayatınızda oldukça aktif ve yoğun bir dönem sizleri karşılamakta. Bunun için enerji toplamalı ve keyif alacağınız aktivitelere yönelmelisiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.