1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

Koç

Üzerinde çalıştığınız bir projeyle ilgili hukuki ya da akademik kurallar sebebiyle sorumluluğunuzun kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. 

Boğa

Sabah saatlerinde kariyeriniz ile ilgili ikili ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sosyal organizasyonlarda aldığınız görevlere dikkat. 

İkizler

İşyerinizde bu sabah idealleriniz konusunda çatışmalar yaşayabilirsiniz.  İlişkinizdeki sorumluluklarınızın kısıtladığını düşünebilirsiniz. 

Yengeç

Yeni bir finansal risk almak konusunda gelir dışı kaynaklarınız ile ilgili birinin onayını almakta sabah saatlerinde 
zorlanabilirsiniz. 
 
Aslan

Sabah saatlerinde eşiniz ve ailenizle ilişkilerinizde gerginlikler olabilir. Gelir dışı kaynaklarınızla düşündüğünüz girişimlerde sorunlar çıkabilir.

Başak

İşyerinizde çalışanlarla iletişime dikkat etmeniz gereken bir sabah olacak. Aileniz ve eviniz ile ilgili sorumluluklarınız değişebilir.


Terazi

Maddi konularda sevdiğinizle tartışmalardan kaçınmanız gereken bir sabah. İşyerinizde stresli bir pozisyon için imza atmanız gerekebilir.

Akrep

Aile içi ilişkilerde dikkatli olmanızda fayda var. Size keyif veren aktiviteler için girişimlerinizde maddi kısıtlarmalar olabilir.
 

Yay

Yazılı iletişimde gerginlikten kaçınmanız gerekebilir. Kişisel sorumluluklarınız ve ailenizin istekleriyle ilgili çatışmalar yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Gün boyunca seyahatlerde kazalara ve aksaklıklara karşı dikkatli olmalısınız. Sabah ilişkilerinizde maddi konularla ilgili zor anlar yaşanabilir. 

Kova

Kariyeriniz ile ilgili ilişkilerinizde dikkatli olmakta fayda var. Alacağınız yeni sorumluluklar gelirlerinizde kısıtlamalar getirebilir. 

Balık

Hızla harekete geçmek istediğinizi ancak kariyeriniz ile ilgili sorumlulukların sizi durdurduğunu hissedebilirsiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.