1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün iş hayatınızla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İstemeden oluşan bazı olaylar canınızı sıkabilir ve üzülebilirsiniz. İnsanlara kolay güvenen yapınız sizi yine hüsrana uğratabilir.

BOĞA: Aşk hayatınız gündemde olacak. Sevdiğiniz kişiyle gün boyu birlikte olabilir ve keyifli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Öte yandan yurt dışına seyahat hazırlıkları yapabilirsiniz.

İKİZLER: Kendinizle ilgili yeni fikirlerle ortaya çıkabilir, ifadeleriniz iyice önem kazanabileceği gibi bir parça da olsa bencilce bir hal alabilir. Açıktan açığa değil ama sizi gizlice tehdit eden konuların farkına varabilirsiniz.

YENGEÇ: İş hayatınızda bazı sorumluluklar almanız gerekecek. Bu konuda biraz zorlanabilirsiniz. Ancak sabırlı olursanız bu işin de üstesinden gelebilirsiniz.

ASLAN: İlişkiler ve diyaloglar açısından en güçlü olduğunuz günlerden biri. Yakın çevreniz ile ilgili hareketli ve şaşırtıcı gelişmelerle karşılaşabilir, öğle saatlerinden sonra ise ilginç fikirleriniz ile ortaya çıkabilirsiniz.

BAŞAK: Aile içinde sorumluluklarınızın sizi zorlayacağı bir günü yaşayacaksınız. Ev hayatınızı ilgilendiren bazı konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

TERAZİ: Bugün yapacağınız bazı ortaklaşa işlerde paylaşım ve yardımlaşma duygularınız üst düzeyde olacak. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artıyor.

AKREP: Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişkinin sizi zorladığını ve sizin üzerinizde baskı oluşturduğunu düşünebilirsiniz. Sert ve anlayışsız bir tavır içine girmekten vazgeçmeli ve olayları büyütmemelisiniz.

YAY: Bugün meydana gelecek olan bazı olaylar canınızı sıkabilir. Alacağınız bazı haberlere karşı daha sakin bir tavır takınmanız gerekiyor. Akıllıca davranmalı ve duygularınızla hareket etmemelisiniz.

OĞLAK: Heyecanlı ve duygusal olabileceğiniz bir gün. Anlayışlı ve olumlu davranabileceğiniz için duygularınızı kontrol altına alıyorsunuz. Yaşadığınız sorunların çözümlenmesini sabırla bekliyorsunuz.

KOVA: Bugün enerjik ve keyiflisiniz. Alacağınız bazı haberler sizi etkileyecek ve duygularınızı harekete geçirecek. Birlikte olduğunuz kişiyle ilginç yerlere gidebilir, hoş vakit geçirebilirsiniz.

BALIK: Gün boyunca kendinizi yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Enerjinizi yükseltmek için arkadaşlarınızla birlikte dışarı çıkabilirsiniz. Bu şekilde keyfiniz yerine gelebilir. Kariyerinizde farklı istekler, yeni hedefler isteyebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.