1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 16 YAŞINDA UYUŞTURUCU VE TECAVÜZ KURBANI BİR KIZ ÇOCUĞU!
16 YAŞINDA UYUŞTURUCU VE TECAVÜZ KURBANI BİR KIZ ÇOCUĞU!

16 YAŞINDA UYUŞTURUCU VE TECAVÜZ KURBANI BİR KIZ ÇOCUĞU!

16 yaşındaki kız! Uyuşturucu madde! Tecavüz!

A+A-

 

Yeni Erenköy’de 16 yaşındaki kız arkadaşına uyuşturucu madde verip tecavüz ettiği gerekçesi ile tutuklanan Ünal Mehmetoğlu’nun tutukluluk süresi uzatıldı

Yeni Erenköy’de 16 yaşındaki kız arkadaşına içerisinde uyuşturucu madde olduğu düşünülen sigara içirdikten sonra kendisinden geçmesini sağlayıp tecavüz ettiği gerekçesi ile tutuklanan zanlı Ünal Mehmetoğlu, tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı. “Cinsel tecavüz” suçlaması ile hakkında soruşturma yürütülen Mehmetoğlu’nun tutukluluk süresi 3 gün daha uzatıldı.

Polisin soruşturması devam ediyor

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Okay Öğdü, zanlı Ünal Mehmetoğlu’nun 23 Ekim tarihinde Yeni Erenköy’de nenesine ait evin yatak odasında 16 yaşındaki kız arkadaşına içerisinde uyuşturucu olduğuna inanılan sarma sigarayı içirtip kendisinden geçmesini sağladıktan sonra genç kıza parmakları ile cinsel tecavüzde bulunduğunu açıkladı. Öğdü, müşteki ve zanlı Ünal Mehmetoğlu’ndan kan örnekleri alındığını ifade ederek, tahlil sonuçlarının henüz ellerine ulaşmadığını kaydetti. Zanlı hakkındaki soruşturmanın devam ettiğine işaret eden Öğdü Ünal Mehmetoğlu’nun tutukluluk süresinin uzatılmasını talep etti.

Tutukluluk süresi uzatıldı

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cankay İnan, polisin başlattığı soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlı Ünal Mehmetoğlu’nun 3 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.