1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 16 YAŞINDAKİ GENCE...
16 YAŞINDAKİ GENCE...

16 YAŞINDAKİ GENCE...

Gençler zehirleniyor!

A+A-

16 yaşındaki gence uyuşturucu satmakla suçlanan Abdülkadir Bozoğlan tutuklandı

Çiğdem AYDIN

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Gönyeli’ de bir eve operasyon düzenleyen Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri, 2 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde ele geçirirken, suçla ilgili 16 yaşındaki C.H.T’yi (E) gözaltına aldı. Yapılan soruşturmada 16 yaşındaki gence uyuşturucu sattığı tespit edilen 28 yaşındaki Abdulkadir Bozoğlan da yakalandı. Zanlı C.H.T ve ona uyuşturucu maddeyi veren zanlı Bozoğlan dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada 7 Ocak saat 13.30 sıralarında Gönyeli’ de zanlı C.H.T’nin evinde yapılan aramada 2 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu bulunduğu belirtildi. Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada uyuşturucu maddeyi zanlı C.H.T’ya 3 gram olarak verdiği tespit edilen Abdulkadir Bozoğlan’ın da tutuklandığını söyledi. 

 

25 paketten üçünü vermiş…

Zanlı Bozoğlan’ın ifade verdiğini, Ekim – Aralık 2015 tarihleri arasında bir şahıstan 24 paket yani yaklaşık 72 gram ağırlığında sentetik cannabionid aldığını ve 3 gramını C.H.T’ye verdiğini itiraf ettiğini kaydeden polis, ayrıca zanlı Bozoğlan’ın ifadesi üzerine Gönyeli’de yol kenarında otların arasına gizlenmiş 3 gram bonzai bulduklarını belirtti. Zanlı Bozoğlan’a 24 paket uyuşturucu veren şahsın isminin tespit edildiğini ancak henüz yakalanmadığını kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini, aranan şahıs ve kayıp emareler olduğunu belirterek, zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.