1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "169 CAS ÇALIŞANI KADERİNE TERK EDİLDİ"
"169 CAS ÇALIŞANI KADERİNE TERK EDİLDİ"

"169 CAS ÇALIŞANI KADERİNE TERK EDİLDİ"

"169 CAS ÇALIŞANI KADERİNE TERK EDİLDİ"

A+A-

Ana muhalefet Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, CAS çalışanlarının işlerine son verilmesi kararının yerel seçimlerin 24 saat sonrasında tebliğ edilmesini eleştirerek Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun 169 çalışanı kaderine terk ettiğini öne sürdü.

Özgürgün yaptığı yazılı açıklamada, hükümeti icraatları konusunda eleştirdi.

Özgürgün, “Temel vizyonlarının ‘sürdürülebilir bir ekonomik yapı’ olduğunu belirterek yola çıkan, ancak hizmet temelinde kurulmayan, ortağı ile her konuda uyum sorunu yaşayan Yorgancıoğlu hükümetinin ülkemizi ileriye taşımasının mümkün olmayacağına daha ilk günden dikkat çekmiştik” dedi.

Özgürgün, hükümetin, ekonominin temel girdileri olan elektrik, akaryakıt ve gaza getirdiği zamlarla ülkeyi ve tüm sektörleri komaya soktuğunu savundu.

Özgürgün açıklamasında, “Ulusal Birlik Partisi döneminde işe alınmaları dışında hiçbir yasal engel bulunmayan gençlerimizi, partilerinin MYK kararları doğrultusunda işinden eden zihniyetin aynı tutum ve davranışları sürdürmekte olduğunu ibretle izlemekteyiz” ifadelerine yer verdi.

Başbakan Yorgancıoğlu’nu, insanların ekmeğiyle oynamak ve tutarsız açıklamalar yapmakla suçlayan Özgürgün, Yorgancıoğlu’nun “hükümet etmenin sorunlara akılcı yollarla çözüm üretmek olduğunu, 1 yılı aşkın süredir öğrenememesinin faturasını ülkeye ve insanlara kestiğini iddia etti ve bunun insafsızlık olduğunu” belirtti.

Hüseyin Özgürgün, mübarek Ramazan ayında, Bayram arifesinde, evinin nafakası için çalışan insanlara bedel ödetildiğini savunarak bunu eleştirdi ve “Bilinmelidir ki, Ulusal Birlik Partisi tüm ülke çalışanlarının hak arama kavgalarında hep yanlarında olacak, her türlü desteği kararlılıkla vermekten geri durmayacaktır” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.