1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “17-18 ŞEHİT ÇOCUĞU İŞSİZ”
“17-18 ŞEHİT ÇOCUĞU İŞSİZ”

“17-18 ŞEHİT ÇOCUĞU İŞSİZ”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, şehit ailelerinin sıkıntılarını çözme, haklarını ileriye taşımada her zaman derneğin yanında olacaklarını bildirdi

A+A-

ÜNVERDİ: “ŞEHİT AİLELERİNİN SIKINTILARINI ÇÖZME, HAKLARINI İLERİYE TAŞIMADA HER ZAMAN DERNEĞİN YANINDA OLACAĞIZ”

ERSAN: “17-18 ŞEHİT ÇOCUĞU İŞSİZ”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, şehit ailelerinin sıkıntılarını çözme, haklarını ileriye taşımada her zaman derneğin yanında olacaklarını bildirdi. Ünverdi, Şehit ailelerinin haklarını savunmak, onların hayata tutunmalarını sağlamak, istihdam ve maaşlarını takip etmenin bakanlığın önemli görevleri arasında bulunduğunu da belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ünverdi, bugün Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Derneği her ziyaret ettiğinde kendini farklı bir dünyada hissettiğini söyleyen Ünverdi, şehitlere minnet borcu duyduğunu kaydetti.

Ünverdi, “KKTC halkı özgür, Türk bayrağı altında bağımsız bir şekilde yaşıyorsa, bu, şehitlerimizin canlarını vatan için feda etmesinden dolayıdır” dedi.

Şehit ailelerinin haklarını savunmak, onların hayata tutunmalarını sağlamak, istihdam ve maaşlarını takip etmenin bakanlığın önemli görevleri arasında bulunduğunu söyleyen Ünverdi, dernekle her zaman işbirliği içinde beraber çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ünverdi, şehit ailelerinin sıkıntılarını çözme, haklarını ileriye taşımada her zaman derneğin yanında olacaklarını kaydetti.

ERSAN

Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Genel Başkanı Ertan Ersan da, bakanlığın derneğe önem verdiğini bildiklerini belirterek, ziyaret için teşekkür etti.

Şehit ailelerinin bazı sıkıntılar yaşadığını söyleyen Ersan, 17-18 şehit çocuğunun işsiz olduğunu vurguladı. Ekonomik duruma bağlı olarak çalıştıkları işyeri batan veya iş azlığı ile işten durdurulanlar bulunduğunu anlatan Ersan, “Aralarında çocuk sahibi olup da sıkıntılı günler geçirenler var” dedi.

Ersan, Ünverdi’ye derneğin flamasını takdim etti.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.