1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
17 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

17 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Sevgilinile aranız bugünlerde biraz açık olabilir. Sorunlarınızı çözmek için adım atmalısınız. Bu gidişle üzülen taraf siz olabilirsiniz.

BOĞA: Beklediğiniz haberleri bu hafta sonu ile beraber alabilirsiniz. Hayatınızda olan insanla ilgili kararlar alabilirsiniz. İyi düşünmelisiniz.

İKİZLER: Aşk hayatınız tam da istediğiniz gibi. Bu günlerinizin kıymetiniz bilmelisiniz. Tatil gününüzü gezerek değerlendirmelisiniz.

YENGEÇ: Bu hafta sonu yolculuk zamanı. Şehir dışına çıkabilir. Tatilinizi ailenizle geçirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat!

ASLAN: Sizi güzel gelişmeler bekliyor. Yaşamınızla ilgili alacağınız kararlar size büyük kazanç sağlayacak. Uğraştığınız işlerinizin meyvelerini alacaksınız.

BAŞAK: Maddi konular aklınızı baya karıştırmış durumda. Çözüm ararken kendinizi fazla yoruyorsunuz. Beklediğiniz kazançları almanız an meselesi.

TERAZİ: Kontrolü elinize alıp yeni başlangıçlar yapmak için adım atabilirsiniz. Yeni projeler söz konusu olabilir. Hayata geçirmek için acele etmeyiniz.

AKREP: Sizin için muhteşem günler yakında. Ama yine de planlı hareket etmekden vazgeçmeyin. Yaşam tarzınızda değişiklikler söz konusu.

YAY: Son dönemlerde arkadaşlarınız ve ailenizin sizin üzerinizde etkisi büyük. Sizi heyecanlandıracak etkinlikler söz konusu. Davetlere katılmanız sizin için bir fırsat olabilir.

OĞLAK: Önünüze kariyeriniz için iyi fırsatlar çıkabilir. İstediğiniz pozisyona yükselebilir iyi bir terfi alabilirsiniz. Aşk hayatınız bu aralar biraz durağan durumda.

KOVA: Seyahate çıkma ihtimaliniz olabilir. Bu seyahatler aileniz içinde bir fırsat. Tatilden sonra kariyerinize odaklanmanızda fayda var.

BALIK: Maddi açıdan sıkıntılı bir dönemdesiniz ama biraz sabırlı olursanız bu günler geride kalabilir. Sadece harcama yaparken biraz daha dikkatli olmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.