1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
17 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

17 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Meydana gelecek olan ay tutulması, maddi anlamda etkili olacak. Kredi yada borç alma işleriniz için daha hızlı hareket etmelisiniz.

BOĞA: Ay tutulması sizi de etkiliyor. Çok yakından tanıdığınızı düşündüğünüz biri sizi biraz şaşırtabilir. Hatta ilişkiniz kötü anlamda etkilenebilir.

iKiZLER: Ay tutulması iş yaşamınızda büyük değişikliklere yol açacak. Dengeler değişebilir yeni olaylar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ: Aşk hayatınızda büyük değişimlere hazır olun. Tutulmadan siz de etkileneceksiniz. Önemli kararlar almadan önce iyi düşünmelisiniz.

ASLAN: Uzun süredir planladığınız ev veya araba alma işinizi biraz daha erteleyebilirsiniz. Sizden yardım isteyen arkadaşlarınızı geri çevirmemelisiniz. 

BAŞAK: Yeni anlaşmalar söz konusu. Dikkatli olmalı ve emin adımlar atmalısınız. Tutulmadan dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz.

TERAZİ: Uzun süredir yaşadığınız parasal sorunlar çözülüyor. Maaşınıza zam alabilirsiniz. Akıllı yatırımlar yapmalısınız.

AKREP: Hayatınızla ilgili büyük değişimlere hazır olun. Birden kendinizi başka çevrede bulabilirsiniz. Tutulmadan en çok siz etkileneceksiniz.

YAY: Bazı sırlar ortaya çıkabilir. Gizli kalmış olayları öğrenebilirsiniz. Ailenizle paylaşmanız gereken konuları bir an önce açıklamalısınız. 

OĞLAK: Arkadaş çevreniz genişleyebilir. Sizden bazı konularda yardım isteyebilir. Aşk hayatınız ise bu günlerde biraz karışık.

KOVA: Kariyerinizle ilgili büyük gelişmeler söz konusu. Önümüzdeki bir kaç güne dikkat etmelisiniz. Daha once yaptığınız görüşmelerden olumlu sonuçlar alacaksınız.

BALIK: Yoğun bir hafta size bekliyor. Bu yüzden son tatil gününüzü iyi değerlendirmelisiniz. Fırsatınız olamayabilir. Yurtdışı seyahatleri söz konusu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.