1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
17 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

17 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Daima kendi duygularınızla yaşamanız çevrenizde yanlış yorumlara neden oluyor. Duygular iyi zamanlarda yaşandığı zaman gerçek değerini bulur. Çevrenize sürekli mesafeli davrandığınız için, bazılarına soğuk geliyorsunuz.

BOĞA: Aşırı hassas yapınızı hiç kimse bilmiyor ve siz farklı görünmeye devam ediyorsunuz. Bugün duygusal olabilirsiniz. Yalnızlık duygusuna kapılarak canınızı sıkmamalısınız. Kendinize yeten bir kişi olduğunuz için, çevreniz davranışlarınıza bir anlam veremiyorlar.

İKİZLER: Bugün derin düşünceler içindesiniz. Yaşamınızı farklı yönlerden sorgulamanız sayesinde, detayların arkasındaki gerçek olayları görebiliyorsunuz. Bugün, bastırdığınız duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermek yerine olaylara müdahale etmelisiniz.

YENGEÇ: İlişkinizi gizlenmek veya saklanmaktan yoruldunuz. Kim neyi bilmek istiyorsa bilsin istiyorsunuz. İnsanların düşüncelerini umursamadığınız bir gündesiniz.

ASLAN: Bugün olaylara daha derin bakmayı isteyeceksiniz. Kafanızdan eski pürüzleri atmalısınız. Geçici bir durum için fazla üzülmemeye çalışın.

BAŞAK: Karşılıklı iletişim bozukluğu yaşıyorsunuz.Her ikinizde aynı şeyi söylüyor ve birbirinizi dinlemiyorsunuz. İşinizle ilgili sorular kafanızı kurcalıyor.Her an iş sorunlarıyla boğuşmak sizi yoruyor.

TERAZİ: Önlemci yapınız aksiliklerin oluşmasını önlüyor. Artık evde oturup dostlarınızı ağırlamayı düşünmelisiniz. Eski arkadaşlardan haber var.

AKREP: Sevgilinizle uzun uzun konuşmalar yapmak ilişkinizde yapıcı olabilir. Korkularınızın artması sizinle ilgili. Kuruntularınızın artmasına engel olmalısınız.

YAY: Aktiviteler sosyal ortamlardan fazlasıyla sıkıldığınız bir dönem olabilir. Sevgilinizle baş başa kalabilmek için keyifli planlar yapabilirsiniz. Alışveriş dekorasyon ağılıklı bir gün sizi bekliyor.

OĞLAK: Biraz beklemeyi ve sabretmeyi öğrenmeniz gereken bir dönem olacak çünkü geride bıraktığınız sevgilinizi hala seviyorsunuz. Ve neyin doğru olduğunu düşünmeden haraket ettiğiniz bir dönem.

KOVA: Başkalarının sorunlarını kendinizin gibi sahiplenmemelisiniz. Çevreniz için çözüm üretmeye çalışırken, kendinizi ihmal etmemelisiniz.

BALIK: Bazı kırgınlıkları düzeltmek için adım atmak isteyeceksiniz. Uzun zamandır kafanızı kurcaladığı için anlaşmazlıkları ortadan kaldırınca kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.