1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
17 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

17 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bu hafta sizin için yeni dünyaların kapısını açabilir. Her açıdan şanslı bir gündesiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirirseniz sizin için iyi olabilir.

BOĞA: İş hayatınızda beklediğiniz teklifleri alabilirsiniz. Sevecen yapınızla insanların güvenini çok çabuk kazanıyorsunuz. İnsanların güvenini boş çıkarmayın.

iKiZLER: İş yoğunluğunuz sebebiyle aile ve arkadaşlarınızı biraz ihmal etmiş olabilisiniz. Her şey iş demek değil. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size de iyi gelecek.

YENGEÇ: Aile kavramı sizin için çok önemli. Ailenize zarar gelmemesi için adeta çırpınıyorsunuz. Aşka zaman ayırırsanız sizin için mutlu günler çok yakında.

ASLAN: Kariyerinizle ilgili yapmak istedikleriniz konusunda oldukça ısrarlısınız. Bu ısrarınız bazen rahatsız edici boyutlara ulaşabilir dikkat edin. Sevdiklerinizi kırmamaya özen gösterin.

BAŞAK: Finansal konularda çok dikkat etmeniz gereken bir gün. Keyifle yapacağınız harcamalar bazen aşırıya kaçıyor. Şimdiden dikkat etmezseniz ileride zorlanabilirsiniz.

TERAZİ: İşinizle ilgili hiç beklemediğiniz insanlardan yardım alabilirsiniz. Alacağınız bu destek sizi başarıya ulaştırabilir. Yükselen burcu İkizler olan Teraziler için şanslı bir dönem başlıyor.

AKREP: İzin gününüzü değerlendirmek için ailenizle dışarı çıkabilir keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Yapacağınız bu geziler sizi manevi anlamda dinledirecek. Sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın.

YAY: Siz Yay burçları bazen önünüze çıkan fırsatları görmüyorsunuz. Kendinizi toparlamalı ve şansın sizden yana olduğunu anlamalısınız. Güzel günler yakında.

OĞLAK: Yeni tanışacağınız insanlar sayesinde yeni teklifler alabilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi başarıya ulaştırabilir. İşlerinizi ertelemeyin zira yetiştiremeyebilirsiniz.

KOVA: Duygusal olarak yaşadığınız bazı problemler sizi yıpratmış durumda. Her sorunu afanızda fazla büyütüyorsunuz. Kimse sizden önemli değil. Bunun farkında olarak davranın.

BALIK: Uzun süredir beklediğiniz haberleri almanız çok yakında. Maddi anlamda rahatlayacağınız döneme giriyorsunuz. Üçüncü şahısları ilişkileinize karıştırmamalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.