1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
17 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

17 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Gün boyunca maddi konularla ilgili endişelere kapılabilirsiniz. Ancak karşılaşacağınız sürpriz gelişmeler bir anda içinde bulunduğunuz karamsar havayı dağıtabilir. Öte yandan fiziki görünüşünüzü değiştirebilir ya da sportif faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

BOĞA: Tutulma, sizin evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda oluşacak. Bu tarih civarında ve sonrasında özel hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Bekârsanız bu süreç evlilik için önemli adımları tetikleyebilir.

İKİZLER: Bugün iş arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Projelerinizi bitirmek için fazla enerji harcıyorsunuz. İşlerinizi yavaşlatan engelleri belirleyip onlardan kurtulmaya çalışacaksınız. Duygusal bağlamda bir arkadaşınızla zaman geçireceksiniz. Aranızdaki bağı güçlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu size hem keyifli hem de iyi gelebilir.

YENGEÇ: Evinizle ilgili bazı ufak tefek işlerinizi halledebilmeniz için de çok ideal bir gün olabilir. Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde hoş olmayan veya tehlikeli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Dayanağı olmayan asılsız haberlere kesinlikle inanmamalısınız. Fikir sahibi olmadığınız konular yerine bildiğiniz konularla ilgilenirseniz daha başarılı olursunuz.

ASLAN: Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız. Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız. Kalbiniz kırılabilir. Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız. Erkekseniz patronunuzla ya da üzerinizde yetki sahibi olan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir. Aslında siz haklı olabilirsiniz fakat derdinizi anlatmanız bugün için zordur.

BAŞAK: Bugün sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız. İşinizi şansa bırakma meylindesiniz. Halletmeniz gereken önemli bir iş veya bir görüşme olabilir. Bunu ihmal etmemelisiniz. Dargın olduğunuz ya da herhangi bir sebepten dolayı aranız soğumuş olan bir arkadaşınızla barışmanız olasıdır. Sizden haber bekleyenler var. Eğer gerekli temasları yaparsanız gününüz daha da mutlu bir hale gelebilir.

TERAZİ: Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir. Eşinizle veya birlikte olduğunuz kişiyle birbirinize karşı olan sevginizde gerçek duygularınızı ortaya koyamadığınız için sorunlar yaşayabilirsiniz. Eğer siz bir erkekseniz tanıdığınız bir kadınla yakınlaşabilirsiniz ve bu kişi size aşırı çekici görünebilir. Siz bir kadınsanız, duygusal açıdan soğuk bir gündesiniz. İsteseniz bile birlikte olduğunu erkeğe, onun beklediği yaklaşımı göstermeniz zordur.

AKREP: Bir yardım maddi ya da manevi bir destek olabilir. Eğer siz bir kadınsanız bugün bir erkeğin sizi yoğun şekilde düşündüğünü ve yanınızda olmak istediğini bilmelisiniz. Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, çok fazla beğeniyor. Eğer siz bir erkekseniz bugün aşk hayatınızda şansınıza fazla güvenmemelisiniz. Arkadaş ilişkilerinizden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bazı isteklerinizi geri çevirebilirler ve sizde sinirlenebilirsiniz.

YAY: Fazla kendinize güvenmeyin. En güvendiğiniz durumlarda bile tökezleyebilirsiniz. Çevrede sizin hata yapmanızı dört gözle bekleyenler var ve bunun için ellerinden geleni yapıyorlar. Eğer evli bir kimseyseniz, evliliğinizde birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Eşinize karşı biraz daha esnek ve anlayışlı davranmalısınız. Sağlığa gelince, spor yaptığınız takdirde hem bedenen hem ruhen kendinizi iyi hissetmemeniz için hiçbir neden yok.

OĞLAK: Arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma örneği göstereceksiniz. Fiziksel yorgunluklarınız ve zayıflığınız nedeniyle hastalıklara açık bir durumdasınız. Sağlığınızı güçlendirecek önlemler almanız gerekiyor. Yediklerinize dikkat etmeli ve kendinize vitamin takviyesi yapmalısınız. Biraz da spor yaparsanız her şey yoluna girebilir. Uzun yolculuk yapmanızın bugün sizin için pek olumlu sonuçları olmayabilir. Özellikle araba kullanırken çok dikkatli olmalısınız.

KOVA: Hangi cinsiyetten olursanız olun, hafif bir sağlık bozukluğu ve benzeri önemsiz fakat sizi gereğinden çok telaşlandırabilecek şeyler olabilir. Fiziksel enerjinizi akşama saklamalı ve gündüz gerek yorucu işlerden gerekse uykusuz kalmaktan kaçınmalısınız. Uzun süreden beri yerleşen, fark edemediğiniz stresleriniz olabilir. Bunların bilinç üstüne taşmaları mümkündür.

BALIK: Çevrede tam size göre olan bazı şeyler var ve bunları yakalayabilmeniz an meselesidir. Bugün ya aile çevrenizde, ya da iş veya sosyal çevrenizde bir toplantıda bulunabilirsiniz. Aile çevrenizde mutlu bir toplantı yapılabilir fakat diğer durumlarda canınızı sıkabilecek şeyler olabilir ya da sizi kızdıracak konuşmalar yapılabilir. Bazı kimselerle uzun süre bir arada olmak moralinizi bozabilir. Size yapılan teklifleri kabul edip, çevreye uymanızda fayda var.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.