1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
17 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

17 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün gelecek yönündeki hedeflerinizde hırslısınız. Mesleki konularda kendinize yön vermek isteyebilirsiniz. Dernek işlerinizle ilgilenmek için kendinize fırsat yaratabilirsiniz. Gün içinde enerjinizi göstereceğiniz faaliyetler içinde olmanızda fayda var. Arkadaşlarınızla plan yapmak mümkün. Enerjinizi iyi kullanmaya çalışın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün hedeflerinize ulaşabilmek için daha çok çaba sarf edeceksiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizi iyi tutmaya bakın. Toplum önünde olmak, dikkat çekmek sizi mutlu edecek. İlerleyen saatlerde üzerinde çalıştığınız konularda aşırı inatçı davranmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde sorumluluk alacağınız işler ortaya çıkabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gün içinde yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilirsiniz. Kendinizi keşfetmek için çok şey yapabilirsiniz. Gün içinde yabancılarla ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış, sizi yorabilir. Öğleden sonra ikili ilişkilerinizde tartışmalara neden olacak konulardan uzak durmanızda fayda var.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün parasal işler sizi duygusal yönden bağlayıcı olabilir. Ortaklaşa hareket ettiğiniz işlerde endişelerinizle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Yatırım konuları gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Yenilenme içine girebilirsiniz. Öğleden sonra çatışmalı durumlar meydana gelebilir. Sakin kalmanızda fayda var. İçinize kapanmayın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün muhatap olduğunuz kişilerle ilişkileriniz önem kazanıyor. Ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Bazı konularda paylaşımcı olmanız gerekebilir. Eşinizin hayatındaki olaylar da gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra uğraştırıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumluluk almaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan destek almak sizi hızlandıracak. Öğleden sonra temponuz artabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Tepkilerinize dikkat edin. Sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Küçük kazalara karşı da önlem alın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Öğleden sonra sevdiklerinize karşı daha yumuşak davranmaya özen gösterin. Enerjinizi yaptığınız işe yönlendirmeniz sizi rahatlatacak. Akşam saatlerinde sorumluluklarınızda artış olabilir. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün ailevi konular ön plana çıkabilir. Geçmişte kalan konularla tekrar yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemenizde fayda var. İlerleyen saatlerde tavrınız sertleşebilir. Örneğin konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Ev hayatında aksamalara karşı küçük önlemler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde yeni kararlar almanız muhtemel.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkileriniz gündeminizi belirleyebilir. Öğlen saatlerinde kendinizi daha atak hissedebilirsiniz. İşlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar var. Ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Gününüzü sporla canlandırabilirsiniz. Akşam saatlerinde sorumluluklarınız artabilir. Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi düzenleyeceğiniz bir gündesiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu konuda bazı düzenlemelere gitmek sizi rahatlatacak. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf etmeniz gereken durumlar olabilir. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yenilenme içinde olabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinize öncelik tanıyacaksınız. Sorumlu olduğunuz konulara yön vermek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra daha aktif davranacağınız zamanlar var. Akşama doğru sorumluluklarınız artabilir. İkili ilişkileriniz sayesinde yapmak istediğiniz konuların üstesinden gelebileceksiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün farkında olmadığınız yerlerden gelecek sorunlarla başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışın. Yaşayacağınız kayıplarla ilgili kabullenme içinde olabilirsiniz. Sizi hapseden dış olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinde sorumlu olduğunuz konulara yön vermek isteyebilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.