1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 17 KİŞİ BİR BİRİNE GİRDİ!
17 KİŞİ BİR BİRİNE GİRDİ!

17 KİŞİ BİR BİRİNE GİRDİ!

Öğrenci yurdunda başlayan tartışmada birbirlerini darp eden 17 kişi ...

A+A-

Karmi köyündeki öğrenci yurdunda başlayan tartışmada birbirlerini darp eden 17 kişi tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı

Edremit köyünde bulunan bir öğrenci yurdunda başlayan ve büyütülen kavga sonucu birbirlerini yaralayan öğrenciler, tespit edilerek soruşturma amaçlı gözaltına alındı. Muhammed Khair Hawarneh, Sad Zuhair Khmash, Omar Mouhtaj, Muhammed Abuk House, Akif. M.A. Hussein, İbrahim Samir E.Khayyat, Fırat Aytin, Mustafa Altındal, Semih Sağlam, Doğukan Albayrak, İbrahim Çağrı Şen, Hakan Sanat, Mehmet Korkut, Onur Başaran, Fırat Adatepe, Tolgfa Özdemir ve Mert Aydemir tutukluluk talebiyle, dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Girne Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Süleyman Çelik mahkemede verdiği ifadesinde, Muhammed KhairHawarneh, Sad ZuhairKhmash, OmarMouhtaj, Muhammed Abuk House, Akif. M.A. Hussein, İbrahim Samir E.Khayyat, Fırat Aytin, Mustafa Altındal, Semih Sağlam, Doğukan Albayrak, İbrahim Çağrı Şen, Hakan Sanat, Mehmet Korkut, Onur Başaran, Fırat Adatepe, Tolgfa Özdemir ve Mert Aydemir’in önceki gün “Kanunsuz topluluk”, “Kavga ve rahatsızlık” ve “Tecavüzkâr alet” taşıma suçlarından gözaltına alındıklarını anlattı.

Polis memuru Süleyman Çelik, Karmi Edremit köyünde bulunan öğrenci yurdunda aralarında başlayan sözlü tartışmayı büyüten zanlıların birbirlerine saldırarak yaraladıklarını anlattı. Soruşturmanın yeni başladığını ve ilk nazarda tespit edilen 17 kişinin tutuklandığını belirten Süleyman Çelik, aranan şahısların ve alınması gerek ifadelerin olduğunu söyledi.

Süleyman Çelik başlatılan soruşturmanın selameti açısından zanlıların 1 gün daha tutuklu kalmaları talebinde bulundu.

Yargıç Alev Ulunay huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında, zanlılar aleyhine başlatılan soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için 1 gün daha tutuklu kalmalarına emir verdi.

 

Kıbrıs Sözcü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.