1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
17 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

17 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün yeni bir şey satın almaktan kaçınmalısınız. Alışverişte şanssız olduğunuz bir gündesiniz. Bir yanlış anlaşılma yüzünden duygusal ilişkileriniz fırtınalı bir döneme girebilir. 

BOĞA: Sıkıştığınız şeylerde bir kadından yardım istemeniz olasıdır. Çevrenizdeki bir kadın bazı konuları bilmekte ve uygun şekilde yaklaşırsanız bilgi verecektir. Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir.

İKİZLER: Fazla kazançlı gibi görünen durumlar veya aşırı ucuz gibi gelen mallar konusunda iyi düşünmelisiniz. Bir türlü harekete geçememek ve her şeyi sadece planlamak gibi bir yapıdasınız.

YENGEÇ: Biraz daha bilgi toplamaya çalışırsanız olayların başka cepheleri olduğunu da görebilirsiniz. Elde ettiğiniz şeylere fazla güvenmemeniz gerekiyor. 

ASLAN: Kararsız kalacağınız ve ne yapacağınızı bilemeyeceğiniz bir konuyla
karşılaşmanız olasıdır. Bazı sinir bozucu olaylar veya tartışmalar olabilir. Eğer siz bir kadınsanız bir erkeğin önemli bir yardımıyla karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK: Sıkıcı olmamakla birlikte yoğun bir gündesiniz ve birden fazla şeyi aynı anda yapmak zorunda kalabilirsiniz. Erkekseniz bazı ciddi bağlantılar yapabilir, kadınsanız bir erkekten teklif alabilirsiniz. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler içinizde tuttuğunuz sıkıntıları paylaşmanızda fayda var. Olaylar iyice karmaşıklaşmadan çözüm aramalısınız. 

AKREP: Biraz eğlenmeye ve hayatı değişik yanlarından algılamaya ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızla ufak bir tatile çıkabilirsiniz. 

YAY: Özel yaşamınızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Sorunlardan kaçmak yerine konuşarak halletmeye çalışmalısınız. 

OĞLAK: Bugün aşk konusunda beklemediğiniz tarzda bazı olumlu gelişmeler olabilir. Sürpriz gelişmelere hazır olun.

KOVA: Tutarsız davranışlarınız yüzünden sevgilinizin kafası oldukça karışık durumda. Durumu biran önce çözmelisiniz.

BALIK: Bugün ikili ilişkilerinizde sert tavırlar yerine daha anlayışlı ve hoşgörülü olmaya gayret etmelisiniz. Aile içinde önemli kararların alınacağı bir gün olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.