1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
17 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

17 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Yaşam enerjiniz oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. İçiniz içinize sığmıyor. Yaşadıklarınız sizi mutlu etmeye devam edeceksiniz.

BOĞA: Ruhsal ve bedensel anlamada kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Yaşanılan olaylar size biraz fazla gelmiş olabilir. Biraz daha düşünerek hareket etmelisiniz. 

iKiZLER: İşinizle alakalı sürpriz gelişmeler söz konusu. Yapacağınız anlaşmalar size büyük kazanç sağlayacak. Parasal sıkıntılarınız geride kalıyor.

YENGEÇ : Arkadaşlarınız sizden biraz şikayetçi. Onlara daha fazla zaman ayırmalı ve dertlerine ortak olmalısınız. 

ASLAN: Bu günlerde biraz fevri davranıyorsunuz. Sinirlerinize hakim olmanızda yarar var. Ummadığınız anda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. 

BAŞAK: Ruhsal anlamda sıkıntılarınızdan kurtuluyorsunuz. Çıkacağınız kısa tatil size iyi gelebilir. Dostlarınızla hoş vakit geçirebilirsiniz.

TERAZİ: Aşk kapınızı çalabilir bu aralar dikkat etmelisiniz. Hayatınız renklenecek. Yaşadıklarınızı arkadaşlarınızla paylaşmalısınız.

AKREP: Yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bu durum sizin içinde yeni başlangıçlar demek. Ailevi anlamda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

YAY: İş hayatınızda çok fazla sorumluluk alıyorsunuz. Her işi kendiniz yapmaya çalışmamalısınız. Bu durum size yıpratabilir daha dikkatli olmalısınız.

OĞLAK: Haklı olduğunuz konularda taviz vermiyorsunuz. Bu durum iyi olsada bazen size sıkıntıya sokabilir. Daha ılımlı olmanızda fayda var. 

KOVA: Ufak kazalara dikkat. Çok dalgın olduğunuz bu günlerde kendinizi işinize veremiyorsunuz. Maddi anlamda tutumlu olmanızda fayda var. 

BALIK: Kendinizi fazla yıpratıyorsunuz. Sürekli üzülerek elinize bir şey geçmez. Bir an once kendinizi toparlamalısınız. Sevdikleriniz sizing yanınızda.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.