1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
17 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

17 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-
KOÇ
 
Bugün Ay para evinizi etkilemekte ve atağa kalkmanız için size bazı yeni fırsatlar sunmaktadır. Eski deneyimlerinizden yola çıkarak olayların köküne mantıklı bir şekilde yaklaşacaksınız. Daha iyi olanaklara sahip olmanız için gerekli donanıma sahipsiniz. Bugün istekleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz.

 

BOĞA
 
Bugün huzurlu ve sakin bir yaşam çerçevesi çizmekten yanasınız. Bakış açınız son derece esnek ve akıcı olsun istiyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükseltici arayışlar içinde olacaksınız. Partnerinizin istekleri doğrultusunda para harcayabilirsiniz. Amaçlarınıza uygun hareket etmediğiniz zaman huzursuz olabilirsiniz. Bütçenizi dengelemelisiniz.

 

İKİZLER
 
Aşkla ilgili olumlu kararlar vermek için önemli dönemlerinizden birindesiniz. Bugün, katılacağınız aktivitelerde ilişkinizle ilgili aksiyonlar gündeme gelecek. Birçok çalışmanızı partnerinizle ortak yapmaktan zevk duyacaksınız. www.nurhaberajansi.com Maddesel gücünüzü birleştirmek istiyor olmanız hata olabilir, dikkatli hareket edin.

 

YENGEÇ
 
Arkadaşlarınızın iş kapasitesi sizin içi çok önem teşkil ediyor. Bugün kariyerinize katkı sağlayacağınız bazı kişilerle iletişim içinde olacaksınız. Sakin yapınızın altında güçlü hedefleriniz var. Size sunulacak teklifleri olumlu bir şekilde değerlendirmeli ve sonuçlara mantıklı bir şekilde yaklaşmalısınız.

 

ASLAN
 
Bugün Ay tepe evinizde ilerliyor ve kariyerinizi önemli bir şekilde etkiliyor. Ortak çalıştığınız kişilerle güç çatışması yaşayabilirsiniz. Hedeflerinizi kendinizi yönlendirmek istiyor ve başkalarının fikirlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. İhtiyaçlarınızın sınırı yok biliyorsunuz ve oto kontrol sisteminizi geliştirmelisiniz.

BAŞAK

Sağlam ve kararlı bir düşünce yapısına sahip olmanıza rağmen, duygusal ihtiyaçlarınız yüzünden, hata yapmaya açıksınız. Bugün bulunduğunuz ortamlarda şairane yönünüz ortaya çıkabilir ve karşınızdaki kişileri konuşmalarınızla anlamlı bir şekilde etkileyebilirsiniz. Zevklerin söz konusu olduğu, kısa yollar gündeme gelebilir.

 

TERAZİ
 
Kişisel zevklerinizin gündem kazanmasıyla bütçenizin kapasitesi de önem kazanacak. Partnerinizin sizden yoğun beklentileri olacaktır. Onunla ortak çalışmalarınız için para harcayabilir ve koşullarınızı gözden geçirebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü kişisel aktivitelerinizi için birleştirebilirsiniz.Yaşam kalitenizi yükseltmek istemeniz en doğal hakkınız.

 

AKREP

 
Ay karşıt burcunuz Boğa'da ilerliyor ve ikili ilişkilerinizin önem kazanmasına neden oluyor. Bugün partnerinizi sorgulamak isteyecek ve onun düşünceleri paralelinde etkilenmeler yaşayacaksınız. Onun size yaklaşımları, bazı değer yargılarınızı farklı bir şekilde etkileyebilir. İnatçı kişiliğinizi biraz törpülemekte yarar var.

 

YAY
 
Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri sizin için çok önemli. Size maddesel kazanç sağlayacak kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyor ve tercihlerinizi bu konuda yapmak istiyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, çalışma yaşantınızla ilgili bazı kısıtlamalar getirecektir. Sabırlı davranmayı başarabilirseniz, kazançlı siz çıkacaksınız.

 

OĞLAK
 
Bugün Ay'ın konumu duygusal yaşantınıza bazı kısıtlamalar getirecek. Partnerinizin düşüncelerinden emin olmadan özel duygularınızı açıklamak istemeyebilirsiniz. Haklı nedenleriniz olsa bile, kişisel davrandığınızı bilmelisiniz. Sizin mantıklı yönünüzü onun anlaması mümkün olmayabilir. Olaylara değişik bir yorum getireceksiniz.

 

KOVA
 
Aile içinde duygusal sorunlarınızı paylaşmak sizin için rahatlatıcı ve özel oluyor. İş ve sosyal çevrelerde yaşadığınız sorunları sevdiklerinizle paylaştığınız zaman kendinizi rahatlamış hissediyor ve kendinize olan güveniniz artıyor. Bugün aile büyüklerinin önemli desteğini üzerinizde hissedecek ve mutlu olacaksınız. Paylaşımların güçlü olduğu bir gün.

 

BALIK
 
Sağlam ve güvenilir dostlarınız sayesinde bazı problemlerinizin üstesinden geleceksiniz. Bugün, duygusal yaşantınızla ilgili sabit düşünceler içinde olacaksınız. Olaylara sezgisel bir güçle yaklaşmanız, sizi farklı kılabilir. Partnerinizin size olan yaklaşımlarından farklı anlamlar çıkarmaktan vazgeçmeli ve kıskançlık duygularınızı dengelemelisiniz.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.