1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
17 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

17 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Günün ilk yarısını daha iyi değerlendirmeye, hareketsiz kalmamaya bakın. Öğle sonrasında daha dağınık ve gevşek koşullar içinde olabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Günün ilk yarısını daha iyi değerlendirmeye, hareketsiz kalmamaya bakın. Öğle sonrasında daha dağınık ve gevşek koşullar içinde olabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün karşınızdaki kişilerle, eşinizle ya da partnerinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Ancak olayları nihai bir sonuca bağlamanız kolay olmayabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Günlük işlerinizi gözden geçirmek, evle ya da yakındakilerle ilgilenmek gereği doğabilir. Enerjinizi, dikkatinizi dağıtmadan ilerlemeye çalışın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kendinize zaman ayırmak ve hayatın eğlenceli yönleri ile ilgilenmek daha keyifli olacak. Yeni bir şey yapmaktansa biraz tembellik etmek daha güzel olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün kendi kişisel konularınız ya da eve ait uğraşlarla daha çok ilgilenebilirsiniz. Ancak düzeltmek istediğiniz konularda aşırı ısrarcı olmamalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün düşünce dünyanızı geliştirecek imkanlara yer verin. Önemli işlerden çok sohbet, hareket ve yolculuklar size daha iyi gelecek.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, günün ilk yarısı daha verimli olabilir. Harcamalarınızda dikkatsizlikler de söz konusu

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün kişisel işlerinizi toparlamak, evle, sevdiklerinizle ilgilenmek daha keyifli olabilir. Kendinizden beklentilerinizi abartmamalısınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Olayların gizli yönleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Büyük hedefler seçmek yerine, olayları olduğu gibi kabullenmeye bakın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün arkadaşlarınıza ya da sevdiğiniz konulara zaman ayırmak için güzel nedenler bulabilirsiniz. Yeni ümitler de doğabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün bazı işler ve tamamlanması gereken konular olabilir ancak istediğiniz sonuçlar için biraz daha sabırlı olmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.