1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 17 YAŞINDA GENÇ POLİSİ GÖRÜNCE KORKTU...
17 YAŞINDA GENÇ POLİSİ GÖRÜNCE KORKTU...

17 YAŞINDA GENÇ POLİSİ GÖRÜNCE KORKTU...

Polisi görünce korktu ve...

A+A-

LEFKOŞA’DA BİR GENÇ UYUŞTURUCUDAN  TUTUKLANDI

Lefkoşa’da uyuşturucu madde tasarrufundan dolayı 17  yaşındaki bir kişi tutuklandı. 

Polisten yapılan açıklamada, dün saat 12.30 sıralarında Lefkoşa Mahmut Paşa Sokak üzerinde, isminin baş harfleri B.M.D.  (E-17) olan kişiye polisin yaklaşması üzerine, bahse konu şahsın, tasarrufunda üç ayrı paket halinde bulundurduğu yaklaşık 2 gram ağırlığındaki sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi yere attığı adı edilenin üzerinde yapılan aramada da sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan madde bulundu.

 

Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesinde hareketlerinden şüphelendiği isminin baş harfleri B.M.D olan 17 yaşındaki gencin üzeri arandı ve beyaz kağıda sarılmış vaziyette 2 gram uyuşturucu bulundu.

Zanlı tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada 30 Kasım tarihinde saat 12.30 raddelerinde Lefkoşa Surlariçi Mahmut Paşa sokakta şüpheli tavırları nedeni ile durdurulan zanlının üzerinde yapılan aramada 2 gram ağırlığında sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi.

Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini belirterek, zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlının üç gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum