1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 17 YAŞINDAKİ GENÇ SUÇUNU KABUL ETTİ
17 YAŞINDAKİ GENÇ SUÇUNU KABUL ETTİ

17 YAŞINDAKİ GENÇ SUÇUNU KABUL ETTİ

Zanlı gönüllü ifade vererek suçunu kabul etti

A+A-

 

Üzerinde 633 miligram ağırlığında sentetik cannabionit bulunan 17 yaşındaki zanlı B.M.D tutuklanarak dün teminat talebi ile yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Lefkoşa Surlariçi Mahmut Paşa sokakta şüpheli tavırları nedeni ile durdurulan ve üzerinde yapılan aramada beyaz kâğıda sarılı şekilde yaklaşık 633 miligram ağırlığında sentetik cannabionit bulunan 17 yaşındaki zanlı B.M.D tutuklanarak dün teminat talebi ile yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı önleme müdürlüğünde görevli polis memuru Barış Duman olayla ilgili bulguları aktardı.

Duman, zanlının 30 Kasım tarihinde saat 12.30 raddelerinde Lefkoşa Surlariçi Mahmut Paşa sokakta şüpheli tavırları nedeni ile durdurulan ve üzerinde yapılan aramada beyaz kâğıda sarılı şekilde yaklaşık 633 miligram ağırlığında sentetik cannabionit türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi.

Zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini kaydeden Duman, uyuşturucu maddeyi ismini bilmediği bir şahıstan 2 gram şeklinde aldığını itiraf ettiğini açıkladı.Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten Duman,KKTC vatandaşı zanlının davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Gökhan Asafoğluları zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, haftada bir gün ıspat-ı vücut yapmasına ve bir kefilin 20 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.