1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 17 YAŞINDAKİ GENÇ TUTUKLANDI!
17 YAŞINDAKİ GENÇ TUTUKLANDI!

17 YAŞINDAKİ GENÇ TUTUKLANDI!

680 lira için yandı!

A+A-

Arkadaşlarının verdiği 6 karton sigarayı Pamuklu’daki markete satan 17 yaşındaki genç tutuklandı

Hüseyin Çiçek

İskele’ye bağlı Yeşilköy’de faaliyet gösteren Saydam isimli marketten hırsızlık yaptığı ileri sürülen  Mehmet Nurçin ile Faruk Demir isimli zanlılar ile suç ortağı olduğu iddiasıyla henüz 17 yaşında olan Z.İ isimli zanlı da mahkemeye çıkarıldı.

Zanlının, Yeşilköy’deki marketten çalınan sigaralardan 6 kartonunu Pamuklu’da faaliyet göstere “Enes” isimli markete satarak sahtekarlıkla 680 TL para temin ettiği ileri sürüldü. Her 3 zanlı da dün tutukluluk istemi ile İskele Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Murat Ergün, mahkemeye meseleyi aktardı.  Ergün, mahkeme huzurunda bulunan zanlı 1 Mehmet Nurçin ile zanlı 2 Faruk Demir’in, 11 Ekim 2017 tarihinde saat 02.00 sıralarında,  Yeşilköy’de faaliyet gösteren “Saydam” isimli marketin içerisine girdiklerini ve 3 şişe viski, 6 şişe bira, 9 karton sigara ile 2 paket kuruyemiş sirkat ettiklerini söyledi. 

Sigaralardan 6 kartonunu sattı

Zanlı 3 Z.İ’nin ise konu sigaralardan 6 kartonunu Pamuklu’da faaliyet gösteren “Enes” isimli markete satarak sahtekarlıkla 680 TL para temin ettiğini belirten Ergün, zanlıların, Ziyamet Polis Karakolu ekiplerince, bölgede, bir araç içerisinde tespit edildiğini ifade etti.

Viski ve sigaralar arabada bulundu

Sirkat edilen 3 şişe viski ile 6 karton  sigaranın araç içerisinde bulunduğunu belirten Ergün, zanlı 2 Faruk Demir’in gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini aktardı. Soruşturmanın henüz yeni başladığını ve aranmakta olan emarelerin olduğunu belirten Ergün, mahkemeden soruşturma maksatlı süre talep etti.

Z.İ: Çalıntı olduğunu bilmiyordum

Zanlı 1 ile zanlı 2 tutukluluk talebi karşısında sessiz kalırken, zanlı 3 Z.İ, çok pişmanım, beni kandırdılar, markete sattığım sigaraların çalıntı olduğunu bilmiyordum” şeklinde kendini savundu.

Huzurundaki şahadet ve beyanları değerlendiren Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.