1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Etrafınıza yaydığınız güven duygusu, sizi aranılan kişi yapacak. Kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda isteksizlik gösterebilirsiniz ancak bu işinize daha iyi konsantre olmanızı sağlayacaktır. Olaylara gerçekçi yaklaşın ve duygusal tepkilerden kaçının. Sevgilinizle aranızdaki uyum sizi olumlu olarak etkileyecektir.

BOĞA: Konsantrasyonunuzu bozmadığınız takdirde yapacaklarınızın rahatça üstesinden gelebilirsiniz. Sezgilerinize güvenebileceğiniz bir gün. Sabah saatlerinde duygusal gerilime girebilir, huzursuz ve alıngan olabilirsiniz.

İKİZLER: Gün içinde olabilecek gerginliklerden dolayı, çevrenizdeki insanlarla tartışmalara girebilirsiniz. Problemler konusunda çevrenizden yardım alma yoluna başvurabilirsiniz. Hayatınızda olabilecek ani değişimler dengenizi bozabilir. Bugün, etrafınızdaki kişilere ve olayların gelişimine karşı gözlemci davranmanız yararınıza olacaktır.

YENGEÇ: Duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi dengelemeyi başaracaksınız. İstekleriniz konusunda açık davranmalı ve açıklayıcı olmalısınız. Sabah saatlerinde duygusal gerilime girebilir, huzursuz ve alıngan olabilirsiniz. Kendinize her konuda hakim olmaya çalışacağınız ve duygularınızı kontrol altında tutacağınız bir gün.

ASLAN: Çevrenizdeki olaylarla yakından ilgilenebilir, sorunlara karşı akılcı çözüm yolları üretebilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızın sorununu çözmek için bütün olanaklarınızı kullanabilirsiniz. Çevrenizdeki bazı insanların yaklaşımları hoşunuza gitmeyebilir ve tepkinizi açıkça ifade edebilirsiniz.

BAŞAK: Bugün yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacaktır. Özgürlüğünüzü kısıtlayabilecek gelişmelere karşı tetikte olmalısınız. Gevşemeye ve hayattan zevk almaya bakın. Alacağınız bazı haberlerden sıkıntı duyabilir, harekete geçmek isteyebilirsiniz. Küçük sorunları büyütebilir ve sağlıklı düşünemeyebilirsiniz.

TERAZİ: Karar vermekte zorlanabilir ve gerçeklerden kaçma eğilimine girebilirsiniz. Sorumluluğunuzun bilincinde olmanız ve kendinize duyduğunuz sonsuz güven sayesinde aşamayacağınız sorun olmayacaktır. Hayatınızda birtakım değişiklikler yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Önem vermediğiniz detaylar ve günlük işler sizi yorabilir.

AKREP: Herkesi tatmin edebilecek yapıcı çözümleriniz, arkadaşlarınızın kötü enerjilerini boşaltmalarına yardımcı olacaktır. Gün içinde değişik ruh hallerine girebilirsiniz. Çevrenizle uyum halinde olmanız ilişkilerinizi güçlendirecektir. Bulunduğunuz ortamdan başka bir ortama gitmek ve çevrenizden uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

YAY: Duygularınız değişken bir yapıda ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Karşınızdaki insanı incitmemeye çalışın ve açık olun. Sizin dışınızda gelişen olaylardan fazla etkilenmeden, kendinizi dinleyerek yapacağınız davranışlar size kazandıracaktır. Bulunduğunuz ortamdan başka bir ortama gitmek ve çevrenizden uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK: Dostlarınızla buluşacak onlarla keyifli vakit geçireceksiniz. İç dünyanızda yaşadığınız huzursuzlukları çevrenize yansıtmamaya çalışacaksınız. Fiziksel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir. Karşı cinse yaklaşırken, bedensel kriterlere çok fazla önem vermekten kaçınmalısınız.

KOVA: Olaylara duygusal tepkiler verebilir, iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Yakınlarınızın getirdiği öneriler sıkıntılarınızdan kurtulmada etkili olacak. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz.

BALIK: Kendinize olan güveninizin yükselişe geçtiği bir dönemdesiniz. Duygusal durumunuzda güzel değişimler yaşayacaksınız. Gereksiz endişelere kapılmamaya ve kendinizi yormamaya çalışmalısınız. Alacağınız bazı kararlar sizin için olumlu olacak endişelenmeyin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.