1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün yaşadıklarınızdan aşırı derece yorgun ve kendinizle hesaplaşan bir ruh hali içinde olacasınız. Yaşanmışlıkların yorgunluğunu silebilmeniz için kendinize zaman ayırmalı ve her şeyden önemlisi kendinize değer vermelisiniz.

BOĞA: Sezgileriniz olağanüstü kuvvetlidir. Bugün kişisel kararlar alabilirsiniz. Yaşamınızı baştan aşağı yenileyeceğiniz radikal kararlar verebilirsiniz.

İKİZLER: Eş ya da sevgilinizden gelecek güzel bir jestle oldukça mutlu olabilirsiniz. İlişkinizin güçleneceği birbirinize olan sevginin yoğunlaşarak artacağı özel bir gündesiniz.

YENGEÇ: Son söyleyeceğinizi başta söyleyerek gereksiz yere kendinizi sıkıntıya sokabilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda eleştirilere açık olmalı ve söylenenleri iyi yönüyle ele almalısınız.

ASLAN: Özel yaşamınızda eş ve çocuğunuzdan göreceğiniz destek ve sevgiyle moral bulacak ve yaşadığınız zorluklarla baş edebilecek gücü toparlayacaksınız. Biraz spor yapmak size iyi gelecek.

BAŞAK: Kendinize bir çalışma sistemi oluşturmalı ve işlerinizi kolaylaştıracak düşüncelerinizi hayata geçirmelisiniz. Yakın bir arkadaşınızın eş ya da beraber olduğu insanın tavır ve davranışları sizleri bir hayli rahatsız edebilir.

TERAZİ: Daha seçici davranarak ve hayatınızda durmaları gereken yeri belirleyerek insanları daha iyi tanıdıktan sonra yaşamınızda yer vererek bazı üzücü durumların önüne geçebilirsiniz. İş hayatınızda ise yatırımlardan uzak durmalısınız.

AKREP: Bugün mümkünse kendinizi dinlendirmeli ve aşırı stresli ortamlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. İşinizle ilgili gecikmeler son anda çıkan problemlere canınızı sıkmayın.

YAY: Hiç kimsenin sizi bu anlamda kullanmaya kalkmasına müsaade etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise gelecek hoş bir sürprizle oldukça duygulanacaksınız.

OĞLAK: Aile bireyleri kardeşlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sevgiyle sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışmalı ve kim olursa olsun ailenizle ilişkilerinizi bozmaya çalışacak kişi ya da kişilere fırsat vermeyin.

KOVA: Eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması ilişkinizde güven ve saygının getirdiği güzelliklerin en güzel karşılığı olacaktır. İş yaşamınızda çevrenizdeki insanlara her zaman güvenmemelisiniz.

BALIK: Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan kendinize yüreğinize güvenin ve cesur davranın. Yeni deneyimler yaşamak için uygun bir gün.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.