1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Eğitimle ilgili konularda yeni bakış açısı katabilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar organize edebilirsiniz. Ruhsal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde yeni sorumluluk almanız gerekebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün başlamayı planladığınız işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Endişe duyduğunuz konular zaman zaman kriz yaratabilir. Gün içinde banka işleriyle ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonra yabancılarla ilgili konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

edebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Öğleden sonra finansal konularda çalışmalara başlamak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda gelişmeler olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çalışma hayatınızla ilgili koşullar sizi biraz yorabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Öğleden sonra eşinizle ilgili konularda dalgalanmalar olabilir. İkili ilişkileri dengede tutmak için çaba gösterebilirsiniz. Ortaklı konularda yeni gündemler olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi değişik yollarla ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Aşk hayatınızda değişiklikler olabilir. Kendi yönünüzü netleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Yeni başlangıçlar olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Evle ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere yönelmek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda yeni değişiklik yapabilirsiniz. Gün içinde sanatsal uğraşlar ilginiz çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ise kendi yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi gün içinde zorlayabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün gündeminizde eğitimle ilgili konularda yeni başlangıçlar olabilir. İş hayatınızda yoğunluğundan sıyrılıp kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Öğleden sonra ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yetenekleriniz farklı konularda deneyimlemek isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yön verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizin üzerine düşeceğiniz zamanlar var. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Öğleden sonra maddi kazanımlarınız önem kazanabilir. Yetenekleriniz doğrultusunda gelişmeler olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün içinde geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Bazı konulara yenilik getirmelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yön verebilirsiniz. İlerleyen saatlerde kişisel konularda yeni konular gündeme gelebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gün içinde gelecekle ilgili planlarınızla ilgilenebilirsiniz Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizle daha fazla göz önünde olabilirsiniz. Öğleden sonra işlerinizde sıkışıklar meydana gelebilir. Sorumluluklarınız artabilir. Yeni konular için biraz daha beklemenizde fayda var.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

İş hayatınızla ilgili konularda öngörülü davranmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. İşlerinize yenilik katabilirsiniz. Bazı konuların netlik kazanması gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Hedefleriniz için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.