1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Birlikte olduğunuz eş ya da sevgilinizle sağlıklı bir iletişim kurmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Sorunların farkına varmalı sizi böyle bir sebepten tartışmaya iten gerçek nedenlerin ne olduğunu anlamaya çalışmalısınız.

BOĞA: Bugün işinizle ilgili bazı konularda sabır göstermeniz gerekebilir. Disiplinli çalışmayı sürdürmeli ve yöneticilerinizle aranızı sıcak tutmalısınız.

iKiZLER: Bugün sevdiğiniz kişiyle birlikte çok özel bir gün geçirebilirsiniz. Kısa bir yolculuğa çıkabilir, birlikte romantik anları paylaşabilirsiniz. Kariyerinizde ise yükselmeye başladığınız bir dönemde bulunuyorsunuz.

YENGEÇ: Yeteneklerinizi doğru zamanda doğru yerde bulunmanın şansı ile ortaya koyabilmenin şansını yakalayarak kariyerinize yeni bir yön verebileceksiniz.

ASLAN: Maddi konularda mucize niteliğinde gelişmeler olmasa da kısmen rahatlayacak ve birikim yapabileceksiniz. Yüksek enerjiniz engelleri aşmanıza fazlasıyla yardımcı olacak kadar güçlü.

BAŞAK: Bugün kendinizi karamsar hissedebilir, iş yapmak isteyebilirsiniz. Endişelerinizi ve kuruntuları geride bırakmanız gerekiyor

TERAZİ: Bugün duygusal hareket edebilir ve çevrenizdeki kişiler tarafından anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. İşinizle ilgili bazı görüşmelerde başarılı olabilirsiniz.

AKREP: Yaşadıklarınızın ağırlığı omuzlarınıza yorgunluk düşürmüş olsa da sizler güçlü insanlarsınız. Silkinecek ve bir anda enerjinizi toplayarak iş ve özel yaşamınızda her şeyi kontrol altına alabileceksiniz.

YAY: Çevrenizdeki kişilere karşı tutumunuz oldukça mesafeli. Duygularınızı kısıtlıyor ve renginizi belli etmek istemiyorsunuz.

OĞLAK: Bugün işiniz gereği bir arada olduğunuz kişilerden oldukça önemli bir teklif alabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren konular da yaşanacak maddi gelişmelerle rahatlayacaksınız.

KOVA: İş hayatınızda çok fazla sorumluluk alıyorsunuz. Her işi kendiniz yapmaya çalışmamalısınız. Bu durum size yıpratabilir daha dikkatli olmalısınız.

BALIK: Kendinizi fazla yıpratıyorsunuz. Sürekli üzülerek elinize bir şey geçmez. Bir an önce kendinizi toparlamalısınız. Sevdikleriniz sizin yanınızda.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.