1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Günü değişik uğraşlarla ve mekanlarda geçirecek biçimde planlamak size her zamankinden çok mutluluk verecek. Gideceğiniz yerler, katılacağınız gezi programları, eğitim amaçlı grup ortamları size yeni yoldaşlar kazandıracak.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün verdiğimin karşılığını alayım, emeklerim görünsün, hizmetimin bir amacı olsun niyetindesiniz. O zaman çabanızı bunu elde edebileceğiniz durumlara ve kişilere, kıymet bilenlere yönelik sarf etmek çok daha iyi olur.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün her ne yaparsanız yapın, yanınızda size eşlik edecek, sizinle aynı amaca hizmet edecek ve benzer şeylerden keyif alıp neşe katacak birine ihtiyacınız var. Bireysel ve tek kişinin tercihi olan planlar tatmin etmeyebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün aklınız eğlenmek ve dinlenmekten ziyade ortalığı toparlamak, ilerleyen günlerin hazırlığını yapmak ve yarım kalmış işlerinizi tamamlamaktan yana kayacak. Bu açıdan oldukça verimli bir gün geçirme şansınız olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çocukça eğlenceler yaratmak ve buna hizmet edecek ortamlarda bulunmak bugün size iyi gelebilir. Eğer nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız gerçekten çocuklarla bir arada olacağınız planlar yapın. Sizin için yol gösterici olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün eviniz gözünüze her zamankinden özel ve güzel görünecek. Ya da bunun olabilmesi için çaba sarf etme eğiliminde olacaksınız. Şekil değişikliği, evin havasını değiştirecek ufak dokunuşlar açısından elverişli olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün suskunluk ve durgunluk pek size göre değil. Kendinizi ifade etmek, düşüncelerinizi dile getirmek ve bir konudaki alınacak kararda etkili olmak ihtiyacı duyacaksınız. Fikirleriniz de her zamankinden çok rağbet görecek.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Parasal konularda biraz dikkatli olmakta fayda var bugün. Çok kolay ikna olma ve maddi açıdan çok fazla objektif değerlendirmeler yapamama ihtimaliniz var. Para karşılığında aldığınız şeyin değerine mantıklı bakmaya çalışın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün belki de bir süredir yapamadığınız bir şeyi yapıp kendinize özen gösterme ve bireysel ihtiyaçlarınıza odaklanma zamanı. Size kendinizi iyi hissettirecek insanlarla bir arada olmaya çalışın. Sevgiyi almaya ihtiyacınız var.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün sizin dışınızdaki olaylardan ve karmaşaya sevk eden kişi ve durumlardan uzaklaşmaya ve biraz izolasyona ihtiyacınız var. Eğer bir konuda üretkenliğin artmasını istiyorsanız bu şartlar veriminizi de artırmaya yarayacaktır.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugünü sosyal organizasyonlar ve arkadaş buluşmalarına ayırabilirsiniz. Kalabalıklarla coşan ve çevresinin olumlu motivasyonu ile harekete geçen bir enerjiniz olacak. Birlikte çıkılacak kısa bir gezi de çok geliştirici olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün olaylara hakim olmak ve inisiyatif alıp kendi kararlarınızı verebilmek size kazanç sağlayacak. İmajınızı tazeleme ve özgüven sayesinde güven kazanma şansınız doğacak. Bugünü mesleki plan ve projelerle de geçirebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.