1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde rahat ilerleyeceksiniz. Üstlerinizle iletişiminizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Yapmış olduğunuz planlarınızı rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Ev ve aile konuları ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda fevri davranışlar sergilememeniz huzurunuz açısından yararlı olacak.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gün içinde kariyer ve iş konularınız ile ilgili gelişmeleri takip edebilirsiniz. Bu konuda daha ön planda olmak isteyeceksiniz. Yapmış olduğunuz işlerinizi üstlerinize sunabilirsiniz. Finansal konularda daha farklı planlamalar yapmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak beklenmedik harcamalar bütçenizi aşabilir. Dinlenmek için kendinize zaman ayırın.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Yapmış olduğunuz işlerinizde kendinizi geliştirmek için farklı kişilerin bilgisine başvurabilir, konu ile ilgili eğitimlere katılabilirsiniz. Çabalarınızın sonucunu güzel haberlerle alabilirsiniz. Çalışmalarınızla ilgili hizmet verdiğiniz kişilerden alacağınız keyifli geribildirimler sizi mutlu edecektir. Bu durum motivasyonunuzu yükseltebilir. Kendinizi daha iyi anlatmaya çalışmalısınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Mesleki çalışmalarınızda kariyer konularınız ön plana çıkabilir. Yeteneklerinizi kullanarak bir adım öne geçebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde daha fazla denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bu durum gün içinde yorucu bir hal alabilir. Duygusal olarak derinleşebilirsiniz. Bazı konularda değişim yaşayabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda daha fazla büyüme kaydetmek isteyebilirsiniz. Bazı oluşabilecek risklere karşı alternatif planlar yapmanızda fayda var. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın desteğiniz almak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. Borç, alacak konularına da dikkat etmelisiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde geleceğiniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Farklı bir şehir ya da farklı bir ülkede yaşamayı düşünebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlara yönelmeniz mümkün. Sorumlu olduğunuz konuları düzene sokabilir, değişik fikirler üretebilirsiniz. Keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün içinde iş akışınız ile ilgili konular sizi meşgul edebilir. Yapmış olduğunuz işlerinizde daha sistemli çalışmanız, başarınız açısından verimli olacaktır. İş arkadaşlarınız ile yapacağınız ortak çalışmalarınız daha sonuç odaklı olacaktır. Sosyal çevrenizle bir araya gelerek keyifli anlar geçirirsiniz. Sevdiğinizle yapacağınız paylaşımlar heyecanlı olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün gündeminiz yoğun olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda takip gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Farklı bakış açıları geliştirip iş akış planınızı daha verimli bir hale getirmeniz mümkün. Başarılı olmak için birçok alternatifi değerlendirebilirsiniz. Düşüncelerinizi, planlarınızı geleceğe odaklayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı da ihmal etmemelisiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün içinde iş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı büyüme sağlayabilirsiniz. İdealize ettiğiniz konuların üzerinde daha fazla düşüneceğiniz bir gündesiniz. Yapmış olduğunuz işlerinizi bir düzene koymanız, iş akışınız açısından daha faydalı olacaktır. Akşama doğru kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kendinize keyifli zamanlar ayırmaya bakın.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün gündeminizi hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamınızda daha ön plana çıkacağınız ve popüler olabileceğiniz zamanlar bulabilirsiniz. Motivasyonunuz yükseliyor.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Finansal olarak beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Bütçenizi aşan harcamalara karşı alternatif planlar yapmak gerekebilir. Benmerkezci tavırlardan uzak durmalısınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizi hapseden kontrol dışı olaylarla karşı karşıya gelebilirsiniz. İşlerinizle ilgili beklenmedik güzel gelişmeler, haberler alabilirsiniz. Biranda düşünceleriniz değişebilir, enerjiniz yükselebilir. Yakın çevrenizle buluşup sevincinizi paylaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.