1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İşlerinize karışılmasından nefret ediyorsunuz. Bu yüzden iş arkadaşlarınızla sorun yaşayabilirsiniz. Sevgilinize sorunlarınızı fazla yansıtmamaya çalışın.

BOĞA: Yorguluktan bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Melankolik tavırlarınızın herkes farkında. Aşkı doya doya yaşamayı seviyorsunuz. Ailevi sorunlarla uğraşabilirsiniz.

İKİZLER: Yoğun günler sizi bekliyor. İki ayağınız bir papuca girebilir. Sabrederseniz güzel günler çok yakında. Maddi anlamda herşey istediğiniz gibi ilerlemeye devam ediyor.

YENGEÇ: Bugün kendinizi gereğinden fazla neşeli hissedebilirsiniz. Bu neşenizin farkında
olan insanlar sizi kıskanabilir. Başarılı bir iş görüşmesi yapabilirsiniz.

ASLAN: Bugün siz sadece sorumlu olduğunuz konularla ilgilenin. Beklenmedik bir aşk itirafı alabilirsiniz.

BAŞAK: Duygularınızla değil mantığınız ile hareket etmelisiniz. Maddi açıdan tutumlu olmanızda fayda var. 

TERAZİ: Gerçek başarıya ulaşmak için sistemli bir şekilde çalışın ve gayretli olun. Özel yaşamınızda ise aile bireylerinin sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz.

AKREP: Bugün, parasal konulara değişken yaklaşacaksınız. Özel hayatınızda beklediğiniz saygıyı göremediğinizi düşünebilirsiniz. İsteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

OĞLAK: İş hayatınızda bazı sorumluluklar almanız gerekecek. Bu konuda biraz zorlanabilirsiniz. Ancak sabırlı olursanız bu işin de üstesinden gelebilirsiniz. Maddi bakımdan sıkıntıya düşebilirsiniz bu yüzden harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

KOVA: Düşüncelerinizin dağıldığı ve kafanızı toplamakta zorluk çektiğiniz bir gündesiniz.
Sizi bağlayacak kararlardan uzak durmalısınız. Öğle saatlerinden itibaren şimdiye kadar bilinmeyen olaylar açığa çıkabilir, haberler alınabilir. 

BALIK: Kendinizle ilgili yeni fikirlerle ortaya çıkabilir, ifadeleriniz iyice önem kazanabileceği gibi bir parça da olsa bencilce bir hal alabilir. Öğle saatlerinden sonra ise spor, diyet gibi sizi doğrudan ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilir, bunları hemen uygulamaya koyabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.