1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Günün büyük çoğunluğu bir şeylerin esas nedenini araştırıp sorgulamak, belki de sizi huzursuz eden bir konunun ya da bir kişinin üzerine gitmekle geçecek. Amacınız sorunu çözmek olsun. Var olmayan bir sorunu yaratmaya kalkmayın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Eşinizle aranızda dayanışma ön plana çıkacak bugün. Birbirinize duyduğunuz güveni perçinleyecek ve hayatı paylaşmanın hazzını hatırlatacak durumlar söz konusu olacak. Aranıza ailevi sorunların girmesine izin vermeyin.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün çalışmak, üretmek ve faydalı işler ortaya koymak isteyeceksiniz. Ancak bu gayretinizi ve zaman kazandıran konuşmalarınızdaki detayları yanlış değerlendirip tepki veren, sizi şahsi davranmakla suçlayan insanlar olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün özellikle akşam saatlerinde keyfinizi yerine getirip neşe katacak, motivasyonunuzu yükseltecek kişilerden gelecek teklifleri değerlendirin. Riskli iş ve ilişkilerden uzak durun ancak yorucu tempolara biraz mola iyi gelecek.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Evinizde geçireceğiniz saatler her zamankinden daha enerjik olmanızı gerektirecek bugün. Aynı anda pek çok işle uğraşmak zorunda kalıp sevdiklerinizin sizden çok şey beklemesi canınızı sıkabilir. Ancak bugün buna gücünüz var.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün vaktinizi sözlerinize değer verip sizinle konuşmaktan zevk duyan insanlara ayırın. Dinlemeyene zorla bir şeyler anlatmak, kıymet vermeyene sesinizi duyurmaya çalışmak nafile çaba. Üstelik de gerginliklere sebep olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün aranızdaki değeri manevi açıdan dikkate almayıp tamamen maddi çerçevede değerlendiren insanlardan uzak durun. Sizinle samimiyetlerini vermeye devam ettiğiniz sürece sürdüren yapmacık nitelikli arkadaşlıklarınız var.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün özgüven, kararlılık ve azim size çok şey kazandıracak. Ancak özellikle işinizle ilgili konularda hırslandıran gelişmeler yaşanabilir. Hırslar objektifliğinizi örtmesin. İnatlaşmak sizi daha sonra zor bir duruma düşürebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün tek başına yapacağınız çalışmalar, dikkatinizi toplayacağınız sesiz ve sakin ortamlar, dış şartlardan bağımsız mekanlar, size huzur verip sakinleştiren kişiler verimliliğinizi artırıp güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Sosyal hayatın içinde olmak sizi motive edecek. Akşam saatlerinde dostlarla bir araya geleceğiniz, işlerinize katkı sağlayacak kişilerle birlikte olacağınız planlar iyi olabilir. Amaç sosyallik bile olsa faydalar gündemde olacak.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Sizin için önemli ve işlerinizde ya da karalarınızda söz sahibi ve etkili olan kişilerle fikirbirliğine varmak önemli olacak bugün. Bu derecede etkili kişilere rağmen bir şeylere girişmek zor. Önce ikna etmeniz şart.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün rutinden uzaklaştıracak her şey ve de herkes size taze bir ses taze bir nefes olacak. Boğucu konulardan ve ne kadar tartışsanız da bir sonuca varamayacağınız konuşmalardan uzak durup tamamen değişik bir şeyler yapın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.