1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 18 HAPSE MAHKUM EDİLDİ!
18 HAPSE MAHKUM EDİLDİ!

18 HAPSE MAHKUM EDİLDİ!

Suçüstü yakalanmıştı!

A+A-

Girne Ağır Ceza Mahkemesi, Şubat ayında Lapta’da 30 gram hintkeneviri ile yakalanan Fırat Tanık hakkındaki kararını açıkladı

Devrim DEMİR

Mahkeme “Uyuşturucu ithal ve tasarruf” suçundan yargılanan Fırat Tanık’ı işlemiş olduğu suçtan suçlu bularak, 18 ay hapislik cezasına mahkûm etti.
Fadıl Aksun başkanlığında, Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu ve Yargıç Temay Sağer’den oluşan Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nin gerekçeli kararını Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu okudu.

Suçüstü yakalanmıştı
Kararı okuyan Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu,  sanık Fırat Tanık’ın Şubat ayında Narkotik ekiplerinin Lapta’da gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda 30 gram Hinkeneviri ile tutuklandığını anımsattı.

Pınar Beyoğlu, bu tür suçların yaygınlaşarak, gün geçtikçe artmakta olup kamu vicdanını rahatsız edici boyuta geldiğini vurguladı.

18 ay hapse mahkûm edildi
Sanığa ceza takdir ederken kişisel durumunun etraflıca izlendiğini söyleyen Beyoğlu, “Sanığa ceza takdir ederken, aleyhine ve lehine olan her şeyi dikkate aldık” diyerek  verilecek en uygun cezanın hapislik olduğuna vurgu yaparak Fırat Tanık’ın 18 ay hapse mahkûm edildiğini açıkladı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.