1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
18 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

18 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ: Bugün oldukça sosyalsiniz. Bazı etkinlikler düzenleyebilir, bu etkinlikler için atılımlarda bulunabilirsiniz. Öte yandan iş hayatınızda bazı değişimler yapmak isteyebilirsiniz. 

BOĞA: Bugün iş amacıyla yapacağınız kısa seyahatlerin hazırlıklarını 
yapabilirsiniz. İşinizle ilgili olumlu çalışmalara imza atacaksınız. Kişisel gelişiminizle ilgili olarak başladığınız çalışmaların meyvelerini toplayacaksınız. 

İKİZLER: İş hayatınızda yaşadığınız bazı olumsuzluklar sizi hayal kırıklığına uğratmış olabilir. Negatif ruh haline bürünmemeye çalışın. Öte yandan aşk hayatınızda yaşadığınız hareketlilik sizi mutlu edecek. 

YENGEÇ: Sevdiklerinizi son zamanlarda ihmal ettiniz. Yakın bir arkadaşınızın sıkıntısına yardım etmek için uğraş vermeniz aranızdaki bağları daha da kuvvetlendirecektir.

ASLAN: İş yerinizde yaşanan olayları kişiselleştirerek yok yere kendinize sıkıntı yaratmamalısınız. Daha iyimser olursanız olayların size dönüşü de güzel olacaktır.

BAŞAK: Her şeyin bir an önce olmasını istiyorsunuz. Kısa zamanda hızlı hareket etmek istediğiniz için bugün kendinizi fazla yorabilirsiniz.

TERAZİ: Duygusal tepkiler yerine mantığınızla hareket etmek doğru bir tercih olacaktır. Bitmek bilmeyen enerjinizle yakın çevrenizde aranılan biri olacaksınız.

AKREP: Yardımsever tavrınızın, düşünceli ve güçlü empati kurabilme yeteneğinizin daha çok baskın olacağı bugünde bir çok ilişkinizde niyetinizi daha açık bir şekilde ortaya koyabilecek, daha sağlam diyaloglar kurabileceksiniz

YAY: Bugün oldukça fazla duygusalsınız. Yaşayacağınız olaylardan çok çabuk etkilenebilir ve alıngan bir tutum içerisine girebilirsiniz. Gün içerisinde geçmişten bugüne yaşadığınız bazı şeyleri düşünebilirsiniz.

OĞLAK: Bugün oldukça duygusal bir ruh halindesiniz. Ancak enerjiniz ve istekli yapınız olaylardan çok fazla etkilenmemenizi sağlayacak. Aşk konusunda karizmanızla öne çıkıyorsunuz.

KOVA: Öğle saatlerine kadar gergin ve huzursuz ruh haliniz öğleden sonra yerini canlı ve enerjik ruh haline bırakacak. Hayattan zevk almak isteyebilir, sizi eğlendirecek ve neşelendirecek aktiviteler ile uğraşabilirsiniz. 

BALIK: Bugün eğlenceli ve neşeli olacaksınız. İş ve kariyer hayatınızda inisiyatif kullanmanız gereken bazı durumlar olabilir. Akşamüstü alacağınız bir haber yüzünden moraliniz bozulabilir, gerginleşebilirsiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.