1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18  KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İlişkinizde biraz heyecanınızı kaybetmiş olabilirsiniz. Partnerinizle bu durumu konuşup bir çözüm bulmalısınız.

BOĞA: Özel hayatınızda daha ılımlı olmanız gereken bir dönem. Sorun yaşamak istemiyorsanız daha anlayışlı olmalısınız.

İKİZLER: Katılacağınız ortamlarda gireceğiniz ikili diyaloglarda oldukça etkileyici olacaksınız. Yeni tanıştığınız bazı kişilerden yardım alabilirsiniz.

YENGEÇ: İş anlamında biraz heyecanınızı ve umudunuzu kaybedebilirsiniz. Ancak her an her şey olabilir bunu da unutmayın.

ASLAN: Ertelediğiniz işler yüzünden canınız sıkılabilir. Eğer vakit ayırırsanız çok çabuk toparlayabilirsiniz. Tartışmaların büyümemesi için daha sakin davranmalısınız.

BAŞAK: Bugün isteklerinizi gözden geçirecek ve ne yapmanız gerektiğine karar vereceksiniz. Alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve kararlarınızı etkileyecek.

TERAZİ: Yeni kararlar için uygun bir gün olabilir. Hafta sonu sizin için önemli gelişmeler söz konusu. Ailenizle beraber güzel vakit geçireceksiniz.

AKREP: Birlikte çalıştığınız insanlarla ufak da olsa sorun yaşayabilirsiniz. Hayatınızla ilgili aldığınız kararlar yüzünden pişmanlık duyabilirsiniz.

YAY: Yeni başlangıçlara hazır olmalısınız. Güzel günler sizin için hiç de uzak değil. Sadece biraz daha sabırlı olmalısınız. Maddi anlamda kazançlı bir gün olabilir.

OĞLAK: Pişman olacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Hayatınıza giren insanları iyi seçmelisiniz. Sağlık sorunları yüzünden canınız biraz sıkılabilir.

KOVA: Beklentilerinizin yüksek olduğu bir gün. İnsanlardan beklentileriniz çok yüksek. Mutlu olmak istiyorsanız olayları biraz akışına bırakmalısınız.

BALIK: Enerjiniz çok yüksek bir geçireceksiniz. Anlamlandıramadığınız bir sevinç var bugün içinizde. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Ailenizle beraber kısa süreli tatile çıkabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.