1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gün içinde iş hayatınızda alacağınız desteklerle işlerinize ivme kazandırabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili değişimler yaşayacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak sizi rahatlatacak. Keyif veren uğraşlarınıza zaman bulacaksınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün iş hayatınızda bürokratik engellere takılan işlerinizi toparlamak ve yön kazandırmakla uğraşabilirsiniz. Üstlerinizle iletişimde yoğun olacağınız zamanlar var. Hedeflerinize ulaşmak için bazı değişiklikler yapmak durumundasınız. Gün içinde annenizle ilgili konular da sizi meşgul edebilir. Planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gün içinde yabancılarla ilgili konularda meşguliyetiniz artabilir. Ruhsal olarak özgürleşmek isteyeceğiniz zamanlar var. Kendinizi keşfetmek için yeni ufuklara açılmak ve hareket size iyi hissettirebilir. Hayat yönünüzü daha çok sorgulayabilirsiniz. Günlük rutininizdeki işleri tamamlamak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Akışta kalın.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Ortaklaşa yapılan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Kriz yaratan durumları iyi organize etmeniz gerekebilir. Borç alacak ilişkileri bugün sizi daha çok meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konuları daha hızlı ilerletmek isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destek önem taşıyor. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün karşınızdaki kişilerle denge içinde olmaya özen gösterebilirsiniz. Bazı konularda daha toleranslı olmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konuların yönünü netleştirmek için konuşmalar yapmanız gerekebilir. Bu gibi durumlarda karşıt fikirler doğabilir. Sizi uğraştıran durumlara, kişilere karşı daha akılcı yaklaşmanızda fayda var.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bireysel olarak fikrinizi ortaya koyabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konuları dile getirmek bazen yorucu sonuçlar doğurabilir. Hizmet aldığınız kişilerle daha çok uğraşabilirsiniz. Yeniliklere açık zamanlardasınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz kişilere zaman ayırabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek size keyif verecek. Sorumluluk duyduğunuz işler için risk alabileceksiniz. Aşk hayatınız için ise yaratıcılığınızı kullanacağınız bir gündesiniz. Farklı şeyler ortaya koymak size kendinizi iyi hissettirecektir. Evinize de zaman ayırabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Gün içinde ailevi konular önem kazanabilir. Babanızla ilgili konulara daha fazla zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde önünüzdeki engelleri aşmak için çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde güven ve istikrar isteği öne çıkıyor. Kendi iç sesiniz, sezgileriniz size yardımcı olacak.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve konuşmalarla işlerinize yön verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde çaba sarf etmeniz gerekiyor. Yakın çevrenizdekilerle ilişkiler gün içinde önem kazanabilir. Kulağınıza yeni dedikodular da gelebilir. Gün içinde yapacağınız ticari sözleşmelere biraz daha dikkat etmenizde fayda var.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün cüzdanınızı ilgilendiren maddi konularla daha fazla uğraşabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Kendiniz için yeni deneyimlerde bulunmak sizi yenileyebilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sorumlu olduğunuz işlere yeni bir yön kazandırabilir. Gün içinde parasal konularda ufak değişiklikler yapabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gün içinde kişisel hassasiyetiniz olan konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Ayrıca sağlığınızla, bedeninizle ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Akşama doğru kendinizi daha bağımsız ifade edebilirsiniz. Doğal olarak beraber olduğunuz kişiler bundan pek hoşlanmaya

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konular meşgul edebilir. Psikolojik olarak korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz için önemli bir durum ortaya çıkabilir. İlerleyen zamanlarda bazı şeylerin değiştiğini hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.