1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Ailevi konularda hassas konular gündeme gelebilir. Evde teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı işlerde acele karar vermeyin. Aldığınız kararları iyi düşünün, gözden kaçan durumlar olabilir. Geçmişle ilgili konularda daha fazla içinize dönebilirsiniz. Bazı tepkilerinizi duygusal olarak verebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak size iyi gelebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Hazırlayacağınız sözleşmeleri kontrol etmelisiniz. İş hayatınızda yanlış anlaşılmaları en aza indirmek için sözlü iletişimi tercih etmenizde fayda var. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gündesiniz. Teknik konular hemen çözülemeyebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Her söylenene inanmamanızda fayda var. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. Bazı konuların olgunlaşmasını beklemelisiniz. Duygusal değişimlerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgilenebilirsiniz. Başlatmanız gereken işlerde daha istekli olabilirsiniz. İlişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Tamamlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde aldanmalar söz konusu. Birlikte olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Duygusal olarak etki altında kalabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün duygusal olarak kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Sosyal konular, başkaları için yapacağınız hizmetlerde olabilir. Sizi meşgul eden konularda farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Teknik konular sizi zorlayabilir. Olaylar farkındalığınızı yükseltebilir. Gün içinde kendinize zaman ayırmak size iyi gelebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Geleceğinizle ilgili konularda fikirsel olarak destek almak isteyebilirsiniz. Bazı konuşmalar sizi rahatsız edebilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gün içinde güçlü kişilerle görüşmeler sağlayabilirsiniz. İşlerinizde istikrar beklentisi olabilir. Destek aldığınız konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Maddi getirisi olan işler gündeme gelebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün iş hayatınızda görünür olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Toplumun önünde olabilirsiniz. Sözleşmelerdeki eksiklikler sizi zor duruma sokabilir. İletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Ani duygusal değişimler uyum sağlamanızda zorluk çıkarabilir. Fikirlerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün yolculuklar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız kişilere zaman ayırabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. Bazı konularda farkındalığınız artabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Yabancılarla ilgili işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Teknik konularda sıkıntılar gündeme gelebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi etkileyebilir. Finansal konularda uyanık olmanızda fayda var. Size sıkıntı getiren olayları kabullenerek onlardan kurtulabilirsiniz. Başkalarından fikir alabilirsiniz. Sözleşmeler ve teknik yazışmalarda eksiklikler olabilir. Anlaşılmayan hususlar sizi sonradan zorlayabilir. Ani tepkiler verebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Eşinizle ilgili konularda farkındalığınız yüksek olabilir. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için harcamada bulunabilirsiniz. Ailevi konularda sizi etkileyen olaylar gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirirken konuşmalarınıza özen gösterin.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün çalışma hayatınızda paylaşım içinde olabilirsiniz. Emek verdiğiniz konuları toparlamak için iyi bir gün olabilir. Çalışma arkadaşlarınızın yaşadıklarından etkilenebilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. İşteki teknik konular sizi de zorlayabilir. Paylaşım içinde olmaya özen gösterin. Yanlış anlaşılmalar olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Başkalarını da yaptığınız işlere dahil etmek isteyebilirsiniz. Teknik konularda yanlış anlaşılmalar olabilir. Etrafınızdaki her söz inanmamanızda fayda var. Duygusal anlamda ani çıkışlar yapabilirsiniz. Karşınızdakini dinlemeye çalışın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.