1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün yaşayacağınız bazı olaylar duygularınızı harekete geçirebilir. İstekleriniz artıyor. Farklı beklentiler ve yeni istekler içerisine girebilirsiniz. İlişkinizde ise sevdiğiniz kişiyle birlikte geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz.

BOĞA: İş hayatınızda yaratıcı çalışmalar yaptığınız bir dönemdesiniz. Ancak yapabileceğiniz işlerin sorumluluğunu almaya özen gösterin. Kendinizi çok fazla zorlamayın. Öte yandan aile içinde bazı tatsızlıklar, tartışmalar yaşayabilirsiniz. 

İKİZLER: Bugün heyecanlı ve pozitif olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli programlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde diyaloglarınıza dikkat etmelisiniz. Yıkıcı olmaktan kaçınmalısınız. İş hayatınızda stresli ve yoğun bir dönemden geçiyorsunuz. 

YENGEÇ: Sakin olacağınız bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz kişiyi zorlamaktan kaçınmalı ve sorunlarınızı ona yansıtmamalısınız. Gireceğiniz ortamlarda size faydası dokunabilecek kişilerle tanışabilirsiniz.

ASLAN: İş hayatınızda oldukça huzursuz olabilir ve günlük çalışma hayatınıza bu huzursuzluğunuz yansıyabilir. Daha sakin ve soğukkanlı olmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda ise hayallerinizin peşinden gitmelisiniz.

BAŞAK: Bugün heyecanlı ve sabırsızsınız. Kendinizi çevrenize karşı en iyi şekilde ifade ediyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak, konuşmak ve yeni şeyler deneyimlemek sizin için çok önemli. 

TERAZİ: Maddi açıdan zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz. Sıkı çalışıp, yeni projeler, ek işler yapmanın tam zamanıdır. İlişkinizde ise sevginizi açık şekilde ifade etmelisiniz. 

AKREP: Kendinizi ön planda tutmak, hakkında konuşulan kişi olmak ve ilgi görmek arzusundasınız. Bu konuda ilginç çabalarınız olabilir. Günün genelinde kendinizle ilgili konularla ilgileneceksiniz.

YAY: Geleceğe dair umut ve planlarınız ön planda. Bunlarla ilgili çevrenizle konuşabilirsiniz. Ailenizle aranızda küçük tartışmalar yaşanabilir. Gerginliğinizi onlara yansıtmamalısınız.

OĞLAK: Bugün evlilik ve iş ilişkilerinizde kendinizi yük altında hissedebilirsiniz. Bu konulardaki sorumluluklarınızda zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınızla beraber olmak isteyebilir ve güzel bir organizasyon yapabilirsiniz. 

KOVA: İlişkilerinizin önem taşıdığı bir gün. Ailenizle ilgili konularda derin düşüncelere dalabilir ve kendi kendinize bazı sonuçlara varabilirsiniz. Ancak korumacı tavrınızı abartmamalısınız. Sorumluluklarınız artacak.

BALIK: Bugün orijinal ve ilginç organizasyonlara katılabilirsiniz. Kendinizi enerjik ve mutlu hissedebilirsiniz. Öte yandan sizden uzakta yaşayan aile bireyleriyle ilgili haberler sizi sevindirebilir.


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.