1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde riskli durumlar oluşabilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız konulardan iyi iş çıkarabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular zamanınızın büyük bir kısmını alabilir. Gün içinde ihtiyacınızdan fazlası için harcama yapmamaya özen gösterin. Hobileriniz için kendinize zaman ayırın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ev hayatınızda gözünüzden kaçan olaylar olabilir. Güvenlik konusunda dikkatli olunmasında fayda var. Gün içinde toprak ve emlak ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni şeyler öğrenmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerdeki eksikleri tamamlamak için uygun bir gündesiniz. Küçük aksiliklere karşı duyarlı olun.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Birçok işi bir anda yapmanız gerekebilir. İşlerinizi tekrar kontrol etmenizde fayda var. Yaşadığınız olaylarda fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki durumlardan etkilenebilirsiniz. Kulağınıza asılsız dedikodular gelebilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba göstereceksiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün parasal konularla ilgili karar vermekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi düzeltmek ve toparlamak isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularla ilgili daha fazla şey öğrenmek için araştırma içinde olabilirsiniz. Bu konuda harcamalarınız artabilir. Yeni gelir kaynakları yaratmak isteyebilirsiniz. Alım satım konuları gündeme gelebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kişisel konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Önem verdiğiniz olayların üzerine gidip, düzeltme isteği içinde olabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz şeyler tam istediğiniz şekilde gerçekleşmeyebilir. Hassas olduğunuz konular ön plana çıkabilir. İkili ilişkiler gündeminizi meşgul edebilir. Bugün beslenmenize dikkat etmelisiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün farkında olmadığınız olaylardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Bazı olaylar göründüğünden daha farklı olabilir. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmeye çalışırken detaylar içinde kalabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gelecek hayallerinizle ilgili yeni fikirler içinde olabilirsiniz. Bu konuları detaylandırmak için uygun bir gündesiniz. Arkadaşlarınızdan bu konularda yardım alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız gruplarla, yeni işlere girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için çaba gösterebilirsiniz. İşlerinizde karışıklık meydana gelebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün işlerinizi toparlamak ve detaylandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizden bu konuda destek alacaksınız. Bugün hedeflediğiniz konularla toplum önünde görünür olmak isteyebilirsiniz. Bürokratik işler biraz canınızı sıkabilir. Mesleki konularınızda yükleriniz artabilir. Hayatınızda bazı konuları fark etmekte zorlanabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün rutin hayatınızın dışına çıkıp, farklı şeyler yapabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde keyifli şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Bazı konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili olaylar gündeminizi meşgul olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha hızlı büyüme sağlamak isteyebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün ortaklı konularda keyfiniz kaçabilir. Endişe duyduğunuz olaylar daha fazla gündeme gelebilir. Finansal yatırımlarınız için kararlar almak isteyebilirsiniz. Beklenmedik konularda dönüşümler olabilir. Sizi bağlayıcı koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda hedefleriniz doğrultusunda ilerlemelisiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün eşiniz bazı konularda desteğinize ihtiyaç duyabilir. Ortaklı konularda eksikleri toparlamaya çalışacağınız bir gündesiniz. Karşınızdaki insanlar beklentilerinizi tam olarak karşılayamadıklarını hissedebilirsiniz. Gün içinde açık düşmanlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sizi uğraştıran durumlar keyfinizi kaçırabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gün için çalışma hayatınızla ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte işlerinizi ilerletmek için çaba sarf edebilirsiniz. Detaylandırmanız ve bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sağlığınızı etkileyecek durumlardan uzak kalın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.