1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızdaki gelişmeler, gündeminizi etkileyebilir. Kariyerinizde başarılı olmak için çok çalışabilirsiniz. Kariyerinizde yükselmek için, yeni çalışmalar başlatabilirsiniz. Bugün iletişim konularında, sakin bir üslupla konuşmanızda yarar vardır. Fikirlerinizi savunurken ,daha yapıcı olmaya dikkat etmelisiniz. Araç kullanırken hız yapmamaya özen gösterin.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İşleriniz ile ilgili organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Katılacağınız toplantılarda gündemi belirleyebilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili planlarınızda, aile konusu baskın olabilir. Eviniz ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ev dekorasyonunuzu yenileyebilirsiniz. Ailenizle birlikte keyifli faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Finansal konularınız ile ilgili planlamanızı yaparken, sezgileriniz ön planda olabilir. Bereketli bir gün olabilir. Bugün sezgileriniz kuvvetli olabilir. Aileniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Aile bireyleriyle ilgilenebilirsiniz. Merak duyduğunuz konularda, araştırmalar yapabilirsiniz. Eğitimlere , seminerlere katılabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İşleriniz ile ilgili, yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bazı konularda risk alabilirsiniz. Finansal konularınız ile ilgili planlar yapabilirsiniz. Evinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınız kullanarak, eski objeleriniz değerlendirebilirsiniz. Aileniz ile ilgili konularda, öz verili davranabilirsiniz. Yakın çevrenizi evinize davet edebilir, keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün yaratıcı uğraşlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sezgilerinizi kullanacağınız konular, daha fazla ilginizi çekebilir. Eviniz ile ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde değişikliler yapmak için, harcamalarda bulunabilirsiniz. Ailenizle birlikte olmak isteyebilirsiniz. Akşama doğru ,güzel bir yemek organize edebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün iş yerinizde, yarım kalan işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Yeni projeleriniz için, planlar yapabilirsiniz. Mistik konulara ilgi duyabilirsiniz. Yetenekleriniz arasında, sezgilerinizin çok kuvvetli olduğunu fark edebilirsiniz. Eviniz ve ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizin sorunlarına destek vermek isteyebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün hayaller içinde olabilirsiniz. Evinizi daha keyifli bir hale getirmek için uğraşabilirsiniz. Ev eşyası, değişik objeler, süsler dikkatinizi çekebilir. Maddi olarak fazla harcama yapabilirsiniz. Ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Geçmişte, sizin için önemli olan yerlere gitmek isteyebilirsiniz. İçinize dönebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı fırsata çevirmek isteyebilirsiniz. Ruhsal konulara ilgi duyabilirsiniz. Bu konuda araştırmalar yapabilirsiniz. Eviniz ile ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için, harcama yapabilirsiniz. Ailevi konularınız gündeminizde olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

İş hayatınızda, birçok işle aynı anda ilgileniyor olabilirsiniz. İş düzeninizle ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Ruh halinizdeki değişimler, yaptığınız işe de yansıyabilir. Evinizle ilgili değişikler yapmak isteyebilirsiniz. Gelecek ile ilgili planlarınızda ,yurt dışında bir ev kurmak, yaşamak yer alabilir. Aileniz ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Babanızı ihmal etmeyin.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İşleriniz ile ilgili, yarım kalmış işlerinizi toparlayabilirsiniz. Yeni organizasyonlar içine girebilirsiniz. Evinizle ilgili yeni planlar yapabilirsiniz. Evinizde değişiklikler yapmaktan, zevk alabilirsiniz. Duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Aileniz ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ailenize destek verebilirsiniz. Beraber bir yemek organizasyonu planlayabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İş yerinizde toplantı ve seminerlere katılabilirsiniz. Farklı gruplara hitap edebilirsiniz. Sosyal medyada yaptığınız iş ile ilgili bilgiler paylaşabilirsiniz. Metafizik konularına ilgi duyabilirsiniz. Bu konuda araştırmalar yapabilir, makaleler okuyabilirsiniz. Eviniz ile ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaşam alanınızı keyifli hale getirebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Kendinizi, yeni ufuklara açmak hayali içinde bulabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Sezgileriniz güçlenebilir. Ruhsal konulara ilgi duyabilirsiniz. Bu konularla ilgili ,eğitimleri araştırabilirsiniz. Evinizle ilgili dekorasyon planları yapabilirsiniz. Aileniz ile ilgilenebilir. Ailenize destek olabilirsiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.